Eveniment Favorite 

PROTEST LA DADP SLOBOZIA: Angajații DADP Slobozia refuză să lucreze și protestează împotriva deciziei primarul Adrian Mocioniu

Demiterea directorului DADP Slobozia, măsură luată de primarul Adrian Mocioniu, i-a indignat pe salariații care au ieșit la protest.

Protest fără precedent împotriva primarului Adrian Mocioniu al salariaților DADP Slobozia. Motivul este demiterea directorului Petre Valeriu Roșca.

Salariații DADP Slobozia au refuzat în cursul dimineții să lucreze. Ei sunt supărați pe primarul Adrian Mocioniu, cel care a decis unilateral rezilierea contractului directorului Petre Valeriu Roșca.

Oamenii sunt indignați și se consideră jigniți de afirmațiile șefului Primăriei Slobozia, acesta este motivul pentru care au declanșat acest protest.

Primarul a susținut public că DADP Slobozia nu a acționat așa cum trebuie pe timpul codului roșu de viscol de săptămâna trecută.

Primarul municipiului Slobozia a încercat să potolească spiritele și a avut o discuție cu angajații DADP Slobozia. Aceștia i-au cerut reinstalarea în funcție a directorului demis pentru a renunța la protest.

Petre Valeriu Roșca a reacționat public și va oferi detalii într-o conferință de presă despre haosul creat la Serviciul Local pentru Situații de Urgență Slobozia, condus de primarul Adrian Mocioniu.

În condițiile căderii rețelei de telecomunicații Vodafone, comunicarea trebuia realizată prin intermediul unor stații de emisie-recepție aflate în dotarea Primăriei Slobozia.

Doar că aparatele nu erau pregătite pentru a fi folosite, unele dintre ele aveau bateriile descărcate iar atunci când au fost predate echipelor din teren antena nu era pusă în funcțiune.

Întrebat despre aceste gafe ale Serviciului pe care-l conduce, primarul Adrian Mocioniu a refuzat să comenteze situația și a dat vina doar pe directorul Petre Valeriu Roșca.

Related posts