Administrație Favorite Finanţări Politică 

Raluca Dumitrescu: „Fetești este municipiul soarelui răsare”

Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița, felicită echipa din fruntea Primăriei Fetești pentru numărul mare de proiecte finanțate din fonduri europene.

Raluca Dumitrescu vede în municipiul Fetești polul urban ialomițean al atragerii fondurilor europene atunci când vine vorba de proiecte de dezvoltare, sociale ori de sănătate publică.

Contractul de finanțare în valoare totală de circa 4,7 milioane euro, ultimul pe o listă consistentă de proiecte cu fonduri europene nerambursabile, este încă un exemplu că la Fetești schimbarea la față a urbei se produce cât mai rapid posibil.

Raluca Dumitrescu: „Proiectele municipalității răspund nevoilor și dorințelor cetățenilor”

Cel mai important lucru ce se poate spune despre Fetești este că este municipiul soarelui răsare, cum spun eu, că de aici răsare soarele în Ialomița.

Și nu numai că răsare soarele dar în Fetești există cea mai mare absorbție de fonduri europene pe care recunosc că sunt invidioasă. Noi, în anii trecuți, nu am reușit să aducem atât de mulți bani europeni cât au reușit să aducă echipa Gafițoi – Șoncherche în ultimii șase ani.”, spune Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița.

Cea mai frumoasă echipă și cea mai statornică este la Fetești iar Laurențiu Șonchereche are un plus valoare în a semna fiecare contract de finanțare pentru că proiectele lui răspund nevoilor și dorințelor cetățenilor. (RALUCA DUMITRESCU, deputat PSD de Ialomița)

În opinia parlamentarului social-democrat secretul reușitei este simplu, lucrul în echipă în interesul comunității locale.

La Fetești se poate vorbi doar de echipă. La ei, în organizația de la Fetești, am învățat că echipa cea mai importantă se face între cetățean și administrația publică.

Felicitări tuturor celor care au lucrat, au implementat și care v-au sprijinit să aveți un oraș atât de frumos și eu cred că Fetești va rămâne municipiul soarelui răsare.”, a mai spus Raluca Dumitrescu.

Municipiul Fetești va beneficia de o finanțare europeană consistentă într-un program investițional de 23,146 milioane lei prin care va fi construit un centru multifuncțional și se vor reabilita străzile 1 Decembrie, Carpați, Independenței, Jandarmeriei și Sirenei, cu un total de 3,3 km (parte carosabilă, rigole și trotuare).

Related posts