Eveniment Favorite Politică 

Victor Moraru a rămas cu buza umflată. „Tătuca” Marian Neacșu n-a fost suficient de puternic

Victor Moraru nu s-a lipit de funcția de secretar general adjunct al Guvernului, un soi de purtător de mapă pe bani publici pentru șeful Marian Neacșu.

Victor Moraru a rămas cu buza umflată, semn că „tătuca” Marian Neacșu nu este atât de puternic pe cât îi place să creadă și să lase de înțeles.

Fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, defunct din punct de vedere al administrației publice județene după alegerile ratate în două rânduri în 2020, nu a pus mâna pe funcția de secretar general adjunct al Guvernului.

Moraru rămâne astfel din nou pe dinafară după ce în urmă cu an și puțin a ratat mai întâi realegerea în funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița și, apoi, un fotoliu de parlamentar.

Obiective imposibil de atins având în vedere că trupa de șoc formată din numiții Marian Neacșu, Victor Moraru și Adrian Mocioniu (ex-primar de Slobozia), personaje aruncate ca măselele stricate din PSD, și-au închipuit că pot prosti suficient de mulți alegători ca să-i propulseze din partea PRO România în fruntea județului și în Parlamentul României.

Victor Moraru, bătut măr de fiul baronului PSD Vaslui

Victor Moraru se și vedea secretar general adjunct al Guvernului după ce în fruntea Secretariatului General al Guvernului a aterizat Marian Neașcu, omul care până mai ieri îi purta mapa lui Liviu Dragnea și îl susține vocal frenetic inclusiv în vizitele acestuia la DNA.

Ceea ce părea a fi o formalitate nu s-a concretizat, semn că influența la nivel politic înalt a lui Marian Neacșu este sublimă dar lipsește cu desăvârșire.

Jurnaliștii de la www.barikada.ro au aflat că locul dat ca sigur lui Victor Moraru a fost luat fără prea mari bătăi de cap de Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu, baronul PSD de Vaslui.

Rămas să fluiere a pagubă și să alerge după alți cai verzi pe pereți (posturi de administrator public prin alte județe ori director de agenții, toate, firește, locuri de muncă la stat!) Victor Moraru este gata să lingă unde a scuipat și să revină în PSD dacă asta înseamnă un salariu net de cinci cifre într-un post public.

Nu mi-a aparținut mie decizia de a pleca din PSD. Nu eu am plecat din PSD la PRO România pentru că aș fi vrut să afectez partidul, pur și simplu nu am avut încotro. În plus m-am dus lângă un om (n.red. Marian Neacșu) pe care îl cunoșteam, mi-era apropiat, prieten.”, a precizat Victor Moraru pentru www.barikada.ro.

În acest moment Victor Moraru este doar un obscur consilier județean din partea PRO România, izolat în statutul de reprezentant al unui partid aflat în opoziție într-un Consiliu Județean dominat autoritar de echipa PSD – PNL.

Related posts