Eveniment Favorite 

Situația la Direcția de Permise și Înmatriculări Ialomița a revenit la normal

Instituția Prefectului Ialomița a reușit să reducă la maxim perioada de așteptare pentru preschimbarea permiselor de conducere și înmatriculările auto.

Situația gravă din vară, când candidații la proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere erau programați peste cel puțin trei – patru luni, este de domeniul trecutului.

Criticați atunci pentru că au adus trei ofițeri din alte județe pentru a compensa lipsa de personal din cadrul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor Ialomița și au stricat astfel anumite obiceiuri locale, cei din Instituția Prefectului se felicită pentru soluția găsită.

Instituția a anunțat în această seară că situația de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ialomița este una normală în ceea ce privește preschimbarea permisului de conducere și înmatriculările.

Astfel, Instituția Prefectului precizează că vineri, 4 decembrie, la ora 17.00, prima dată liberă pentru programare în vederea preschimbării permisului de conducere era luni, 7 decembrie, adică în prima zi lucrătoare.

Tot atunci figura în sistemul electronic de programări ca primă dată disponibilă 7 decembrie în ceea ce privește biroul de înmatriculări, transcrieri, radieri și autorizații provizorii.

Ne bucurăm că am reușit să aducem aproape la zi activitățile din cadrul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ialomița și că timpul de așteptare al oamenilor s-a redus considerabil.”, a precizat Tonița Manea, prefect de Ialomița.

Vineri după-amiază, pentru susținerea probei practice de obținere a permisului de conducere prima dată disponibilă era 19 decembrie.

Pentru susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului de conducere, pretendenții la permisul auto se pot înscrie începând cu data de 11 ianuarie.

Related posts