Eveniment Favorite 

Victor Moraru este dator vândut unui om de afaceri

Victor Moraru, candidat Pro România la Senat, are de dat 3 miliarde lei vechi lui Crișan Mitru, patronul Teletext.

Victor Moraru a luat bătaie într-un mod rușinos în bătălia electorală pentru președinția Consiliului Județean Ialomița.

La fiecare vot luat de el, Marian Pavel, actualul președinte al instituției publice județene, a luat două voturi. Deci, cel puțin electoral, Pavel e de două ori mai bun ca Moraru.

Supărarea a fost maximă pentru cel care se visa încă patru ani la conducerea CJ Ialomița și șef peste cașcavalul bugetar din care-și asigurase un salariu de mic nabab.

Potrivit declarației de avere, Moraru a încasat în anul 2019, când era primul bugetar al județului, din taxele și impozitele ialomițenilor în total 164.268 lei.

Pentru nea Gică și țața Leana, netrecuți la leul nou și greu, se cuvine o mică traducere: este vorba un miliard șase sute patruzeci și două milioane șase sute optzeci mii lei vechi.

Și pentru că suntem siguri că nea Gică și țața Leana s-au pierdut în atâtea cifre greu de cuprins cu mintea, de-apoi de băgat în buzunare, le traducem pe limba lor de pensionari cu o pensie minimă garantată de 704 lei, ne scuzați, 7 milioane lei vechi, cât era valoarea acesteia în 2019.

Victor Moraru, omul care vă întinde mieros mâna în campania electorală și vă îndeamnă să-l votați pe el și pe bugetarul și mai de lux Marian Neacșu, amândoi agățați la disperare de lista Pro România pentru Senat și Camera Deputaților, a avut anul trecut un salariu lunar de aproape 20 de pensii minime garantate.

Da, nea Gică, da, țață Leana, Victor Moraru a încasat într-o lună cât luați voi doi și toată strada de pensionari la un loc!

Moraru s-a împrumutat pe banii tăi, nea Gică și țață Leana!

Victor Moraru și-a făcut o campanie agresivă la alegerile locale. Erau în joc salariul său dolofan dar, mai ales, proiectele de investiții din care se pregătea să câștige din toate punctele de vedere.

Disperat să pună mâna din nou pe bugetul județului Ialomița și pe privilegiile funcției (mașină la ușă și secretară, scuzați, administrator public), Victor Moraru a aruncat în lupta electorală bani grei.

Și, atenție, nu banii lui! Nu, că doar nu era fraier! Victor Moraru a pus la punct o inginerie financiară din care, la final, de plătit plătiți alde matale, nea Gică și țață Leana.

Moraru s-a împrumutat pe persoană fizică la un om afaceri (oamenii cu bani gata să ajute un bugetar aflat în nevoie!) fix 300.000 lei. Aoleu, iar am greșit, 3 miliarde lei vechi.

Banii au intrat în campania alegerilor locale în care Moraru și Mocioniu, cele două catastrofe administrative ale județului și municipiului în perioada 2016 – 2020, s-au lăudat pe bani publici în pliante, au râs de electorat în afișe și s-au filmat față și profil de cât ori au avut ocazia.

De ce am zis pe bani publici? Simplu! Legea spune că toți candidații, adică și Victor Moraru, pot băga bani în campania electorală pe care apoi statul, prin AEP (Autoritatea Electorală Permanentă) îi dă înapoi!

De unde? E, de unde, de la bugetul de stat! Adică din banii tăi, nea Gică și țață Leana!

Așa că acum Victor Moraru este și mai disperat. Deposedat de Consiliul Județean Ialomița și trimis la plimbare de electorat în septembrie, omul vrea musai să intre în Parlament.

Pentru el este singura șansă să câștige din nou într-o lună cât 20 de alde nea Gică și țața Leana.

(FOTO: Victor Moraru și Marian Neacșu, doi bugetari de lux care au încasat în 2019 într-o singură lună cât au luat la un loc 60 de pensionari cu pensia minimă garantată. Facebook – Victor Moraru)

Related posts