Administrație Eveniment Favorite 

Șpagă la Primăria Slobozia! Cine a fost prins cu mită de 3000 lei

Șpagă luată în sediul Primăriei Slobozia, surprinsă în flagrant într-o acțiune coordonată de Serviciul Județean Anticorupție.

Șpagă de 3000 lei luată luni la Primăria Slobozia. Procurorii Parchetului de la lângă Tribunalul Ialomița au deschis dosar penal pe numele unei funcționare de la biroul de înmatriculări.

În cadrul unei acțiuni a Serviciului Județean Anticorupție din cadrul DGA, femeia a fost surprinsă în flagrant când primea mită sumă de 3000 lei.

„Astăzi s-a desfășurat un control al Direcției Generale Anticorupție cu privire la suspiciuni de luare de mită ce planează asupra unui funcționar public al Primăriei Slobozia. Considerăm că astfel de acțiuni conduc la prevenție și sunt binevenite pentru eliminarea acestui flagel de corupție în toate instituțiile publice. Susținem organele de control în desfășurarea anchetei și ne delimităm de acest comportament care aduce o pată neagră instituției și colegilor care se străduiesc să lucreze pentru bunul mers al comunității.”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Slobozia.

Primarul PNL acuză PSD că o funcționară de-a sa a luat mită!

Dragoș Soare, primarul PNL al Sloboziei, acuză PSD că o funcționară aflată în subordinea sa a luat mită chiar în sediul instituției pe care o conduce.

„Noi am încercat să eliminăm din Primărie tot ce înseamnă şpăgăreală specifică PSD-ului. Partidul acesta a dat Sloboziei doi edili condamnați, Stoica și Băcanu. Poate că în urma lor, prin Primărie, or mai fi rămas niște relicve…”, a comentat Dragoș Soare într-o declarație oferită site-ului www.barikada.ro.

Ancheta procurorilor ialomițeni a fost realizată cu ofițeri de la Serviciul Județean Anticorupție Ialomița. Împotriva funcționarei prinsă în timp ce lua mită în sediul Primăriei Slobozia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile, potrivit ordonanței procurorului de caz.

Related posts