Favorite Social 

Terenul de sport din Ciochina a fost închis de Primărie

Terenul multifuncțional de sport din comuna Ciochina a fost închis pe perioadă nedeterminată de către autoritățile locale.

Terenul de sport de la Ciochina, construit în 2020 cu fonduri de la bugetul local și de la Consiliul Județean Ialomița și realizat cu scopul ca tinerii din localitate să aibă unde să se relaxeze și să facă sport, a fost închis vineri.

Decizia aparține primarului Vasile Câmpulungeanu și a fost anunțată printr-o postare pe Facebook.

Din păcate, acești tineri care au fost seară de seară pe teren, l-au adus într‐o stare jalnică, distrugând o parte din dotări și împrejmuire și lăsând în urma lor numai mizerie și gunoi.

Din această cauză, începând de azi, 20.08.2021, terenul va fi închis, până când se va adopta o Hotărâre de consiliu privind modul de folosință al acestuia, dacă gratuit nu s-a putut să se folosească corespunzător.”, a explicat Vasile Câmpulungeanu.

Terenul de sport nu va mai fi pus la dispoziție gratuit

Ca să fie convingător, primarul a postat fotografii de la inaugurarea din 2020 și imagini din prezent în care se văd bucăți rupte de gard, scaune de plastic sparte, deșeuri menajere, mucuri de țigară și coji de semințe pe terenul sintetic de sport.

Primarul comunei Ciochina i-a anunțat pe cei care au fost prezenți pe teren și au produs pagube că vor fi identificați în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere și vor fi trași la răspundere.

Se pare că la noi în comună nu se vrea să existe ceva frumos, ci se vrea să se distrugă totul. În această perioadă, cu sprijinul organelor de poliție, orice persoană care va pătrunde pe teren, va fi sancționată conform prevederilor legale.”, a adăugat primarul comunei Ciochina.

Related posts