Administrație Favorite 

TINEL GHEORGHE, DEPUTAT PNL: „Ajunge! Victor Moraru trebuie să plece de la şefia Consiliului Judeţean!”

ADMINISTRAŢIE. Tinel Gheorghe, preşedintele PNL Ialomiţa, îşi doreşte un alt preşedinte la Consiliul Judeţean Ialomiţa, caracterizând drept dezastruoasă administraţia judeţeană sub conducerea preşedintelui Victor Moraru. Cu aceleaşi „rezultate” încheie 2018 şi Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia.

Anul 2018 se încheie pentru cetăţenii judeţului Ialomiţa la fel de prost ca şi anul precedent cu Victor Moraru în fruntea Consiliului Judeţean, aceasta este concluzia la care a ajuns Tinel Gheorghe. Preşedintele liberalilor ialomiţeni consideră că aventura administrativă a actulului şef al instituţiei judeţene ar trebui să se termine aici pentru ca acest judeţ să aibă şansa de a ieşi din sărăcia în care este afundat pe zi ce trece.

„Dezastru administrativ asigurat de M&M”

„Am încheiat un an 2018 cu aceleaşi rezultate neperformante ale administraţiei judeţene. Mă gândesc în primul rând la podul de la Dridu pe care marele conducător Moraru nu a reuşit să-l finalizeze. Degeaba s-a dus Moraru şi s-a pozat la pod, în afară de poză nu avem nimic palpabil. Moraru face poze, se afirmă, se multiplică pe pagina de socializare şi… atât! Partea de vest a judeţului suferă fără acest pod. În afară de chermeze şi chiolhanuri de Crăciun, nu ştie altceva Moraru. N-a rămas nimic în urma lui după doi ani şi jumătate la conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa.”, se arată revoltat Gheorghe Tinel.

„Moraru şi Mocioniu au guvernarea de partea lor şi nu au mişcat nimic. PSD va veni în 2020 din nou cu minciuni sfruntate, cu alţi doi papagali scoşi din căciulă care vor sta patru ani, trec ca gâsca prin apă şi vom continua să asistăm neputincioşi la prăgubişirea municipiului Slobozia şi a judeţului Ialomiţa.” (TINEL GHEORGHE, deputat PNL)

Dezastrul administrativ este şi la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, acolo unde parcarea subterană fără acces ori platforma industrială fără investitori atârnă greu la gâtul bugetului local, sugrumat de datoriile făcute în ultimii ani de administraţiile primarilor PSD.

„Aţi auzit cumva că investitorii au dat năvală la platforma IMM de la Slobozia? Nu, în afară de simbriaşii PSD care ocupă funcţii, acolo nu este mai nimic în afară de un alt obiectiv ratat de administraţia locală. Parcarea subterană este însă bomboana pe colivă. Angajamentul ferm că se va finaliza cu bani europeni a fost doar o minciună gogonată a tandemului Moraru – Mocioniu. Mocioniu s-a împrumutat 250 miliarde lei vechi pentru a o finaliza dar nu a fost în stare şi în 2019 Slobozia are de dat înapoi 2 milioane de euro!”, trece în revistă parlamentarul doar două dintre „realizările” municipalităţii în 2018.

Concluzia preşedintelui PNL Ialomiţa este una singură, cei doi „M” ar trebui să plece pentru că din vara anului 2016 şi până acum încasează banii de pomană: „Cei doi M au guvernarea de partea lor şi nu au mişcat nimic. PSD va veni în 2020 din nou cu minciuni sfruntate, cu alţi doi papagali scoşi din căciulă care vor sta patru ani, trec ca gâsca prin apă şi vom continua să asistăm neputincioşi la prăgubişirea municipiului Slobozia şi a judeţului Ialomiţa.”.

PNL vrea să scape judeţul de Victor Moraru

PNL Ialomiţa încearcă să-l schimbe din funcţie pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa. Este planul pe anul 2019 la care lucrează liberalii, spune preşedintele organizaţiei judeţene. Debarcarea lui Victor Moraru se poate face foarte simplu, printr-un vot al consilierilor judeţeni, acolo unde PNL deţine zece mandate din cele 31.

„Suntem în faza analizelor politice pentru a vedea ce ne convine cel mai bine în perspectiva alegerilor locale din 2020. Încă nu am discutat cu cele două tabere politice din Consiliul Judeţean Ialomiţa, şi mă refer la PSD şi ALDE, cu privire la înlocuirea din funcţie a actualului preşedinte. Nu ştiam cum va fi şi ce va fi la PSD Ialomiţa după debarcarea lui Marian Neacşu dar acum că organizaţia judeţeană îl are în frunte pe senatorul Marian Pavel şansele au crescut şi am luat în calcul această posibilitate pe care cred că o vom pune în practică.”, a declarat deputatul Tinel.

Preşedintele PNL Ialomiţa a adăugat că nu se vizează obţinerea preluării preşedinţiei Consiliului Judeţean ori măcar una dintre cele două funcţii de vicepreşedinte pentru perioada rămasă până la alegerile locale din vara anului 2020. „PNL vrea să îşi asume să conducă judeţul pentru un ciclu de patru ani. Ar fi prima dată după Revoluţie când Ialomiţa ar avea o altă conducere decât PSD sau cum s-au mai numit ei din 1990 încoace. Pentru judeţul Ialomiţa este mai bine ca Victor Moraru să plece din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa. Dintre consilierii liberali nu agrează niciunul o funcţie de conducere într-o instituţie condusă de PSD. PSD trebuie să-şi ducă mandatul de patru ani până la capăt dar nu cu Moraru preşedinte pentru că Moraru este catastrofal.”, a completat Tinel Gheorghe.

 

Related posts