Politică 

TINEL GHEORGHE: „PNL va avea un scor bun în Ialomiţa la alegerile europarlamentare!”

OPTIMISM. Preşedintele organizaţiei judeţene PNL este convins că partidul său are cea mai bună listă electorală pentru alegerile europarlamentare.

Deputatul Tinel Gheorghe anticipează că Partidul Naţional Liberal poate avea un rezultat istoric la alegerile europarlamentare din luna mai, atunci când poate obţine un scor electoral mai bun decât al PSD, principalul partid din România după alegerile din 2016.

„PNL Ialomiţa are un candidat pe listă, veţi vedea că Dragoş Soare, ambiţios şi perseverent cum îl ştim cu toţii, va fi un nume în politica românească. Sunt foarte importante aceste alegeri europarlamentare în care românii trebuie să arate Europei că fac parte din marea familie europeană şi că nu vor să iasă din Europa. Fondurile europene sunt vitale pentru economia românească, chiar dacă guvernarea actuală nu doreşte atragerea lor. Şi asta pentru că fondurile europene nu pot fi furate aşa cum se fură din banii de la bugetul de stat.”, este de părere şeful PNL Ialomiţa.

Parlamentarul liberal îşi doreşte o prezenţă cât mai mare la vot a ialomiţenilor, singura metodă prin care administraţia PSD să primească un vot de blam pentru lipsa de rezultate în creşterea nivelului de trai în judeţ.

Related posts