Favorite Sport 

UNIREA SLOBOZIA – CS FĂUREI, SÂMBĂTĂ, 13 APRILIE, ORA 17.00: GABRIEL TEODORESCU: „Mersul la sală mi-a transformat complet jocul”

INTERVIU. Mijlocaşul de creaţie crescut la grupele de copii şi juniori a devenit piesă de bază în angrenajul Unirii Slobozia. Ambiţios, „Caramea” se gândeşte că prin muncă şi seriozitate poate ajunge să joace chiar şi în prima ligă. Va reuşi el să înscrie în meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu echipa lui Bănel Nicoliţă?

Gabriel Teodorescu traversează o perioadă fastă, cu evoluţii evident superioare celor din trecut. Mult mai serios pe teren, evident mai activ şi inspirat atunci când finalizează acţiunile de atac mijlocaşul îşi doreşte să nu mai piardă locul de titular câştigat atât de greu.

Joci mai mult, joci mai bine, care este secretul acestei transformări frumoase?

Mă simt bine pe teren, trec printr-o perioadă fastă de joc, am înscris cu Popeşti Leordeni, am dat pasă de gol etapa trecută în deplasare cu Sportul Chiscani. Din punct de vedere fizic sunt în regulă, am o stare bună de fotbal în ultimul timp.

„De când am început să merg la sala de forţă simt că am vână pe teren, mă simt foarte bine şi din punct de vedere fizic, şi din punct de vedere psihic.” (GABRIEL TEODORESCU, UNIREA Slobozia)

Şi din punct de vedere fizic lucrurile stau mai bine ca în trecut…

Am început să merg la sală pentru antrenamente de forţă şi asta se vede în jocul meu. De când am început să merg la sala de forţă simt că am vână pe teren, mă simt foarte bine şi din punct de vedere fizic, şi din punct de vedere psihic. Merg în fiecare zi o oră jumătate, maxim două şi este normal ca pe teren lucrurile să arate mai bine ca altădată. Lucrez foarte mult şi la antrenamente, sunt mai concentrat şi în timpul meciurilor. Pot spune că îmi stă mintea doar la fotbal, vreau să joc din ce în ce mai buni. Îmi dă încredere că domnul antrenor mă trimite să joc mai multe minute şi când ai continuitate de la meci la meci altfel te motivezi.

Ai marcat cu Popeşti Leordeni singurul gol, din lovitură liberă. Ai vrut să dai la poartă sau ai vrut să dai centrare?

Nu-mi imaginam că pot să dau gol din acel unghi, lovitura liberă a fost din lateral, aproape de linia de aut. Am vrut să dau pe poartă, am avut puţin noroc şi cu vântul dar mai important decât golul marcat de mine este că am câştigat şi că am luat trei puncte.

Şi la Chiscani ai avut două şanse de a marca dar până la urmă rămâi cu bucuria pasei de gol la unicul gol…

Am avut ghinionul să dăm peste un teren denivelat pe care noi nu am putut să ne etalăm jocul nostru obişnuit de combinaţii la firul ierbii. Este bine că am câştigat în stil italian, cu un singur gol marcat, dar puteau să ne coste foarte mult ratările dacă ei reuşeau să ne egaleze pe final. Ca echipă trebuie să ai şi puţin noroc.

Veţi rata mai puţin cu CS Făurei, echipă care a luat zece goluri de la Rapid?

Meciul de sâmbătă este al treilea jucat în opt zile. Obiectivul nostru este să luăm nouă puncte din cele trei meciuri. Nu ne va fi uşor, ei îl au pe Bănel Nicoliţă, omul care trage echipa după el. Noi vrem să câştigăm toate meciurile până la finalul campionatului.

Te mai gândeşti la primul loc?

De ce nu? Rapid Bucureşti se poate încurca, are câteva meciuri mai grele. Locul 2 pe care suntem nu mai trebuie pierdut, acesta reflectă şi valoarea actuală a lotului Unirii Slobozia.

Cum se vede viitorul prin ochii lui Gabriel Teodorescu?

Se vede mai sus, vreau ca prin muncă să reuşesc să urc în carieră, sunt tânăr şi vreau să ajung mai sus, doar nu o să rămân aici toată viaţa. Mai întâi la liga a doua şi abia apoi la liga întâi, nu poţi să arzi etapele, dar prin muncă, dăruire şi atitudine sunt obiective ce pot fi atinse.

 

 

 

 

 

 

Related posts