Favorite Politică 

TINEL GHEORGHE, PREȘEDINTE PNL IALOMIȚA: „Partidul Speculanților Dramei poporului român lovește din nou!”

Tinel Gheorghe, deputat PNL, îi acuză pe parlamentarii PSD, ALDE și Pro România că îi păcălesc din nou pe românii de bună credință.

Tinel Gheorghe, parlamentar liberal și șeful PNL Ialomița, anunță că partidul din care face parte a sesizat Curtea Constituțională a României.

Totul a plecat de la legile de suspendare a rambursării creditelor și de acordare de facilități contribuabililor operatori economici.

Liberalul arată cu degetul spre cei din PSD și este de părere că aceștia încalcă în mod cinic și lipsit de profesionalism Constituția României, folosindu-se de fricile românilor.

PSD și acoliții săi au adoptat, arătând un oportunism mizerabil și o lipsă de scrupule de-a dreptul scandaloasă, două legi ce își propun pompos să suspende rambursarea creditelor și să acorde facilități tuturor operatorilor economici.”, anunță Tinel Gheorghe.

Acesta spune că astfel PSD încearcă să-i inducă în eroare pe români și să le lase impresia că Guvernul PNL este de vină dacă formele de sprijin nu ajung la toată lumea.

Legile au fost adoptate repede, repede, dezbaterea a lipsit, scopul lor fiind acela de a păcăli populația, de a păcăli potențialii votanți iar dacă vor intra în vigoare să creeze mari probleme actualului Guvern.”, consideră parlamentarul PNL.

Ce le trece prin cap PSD-iștilor: „Dacă trec legile de controlul CCR, lăsăm fără bani Guvernul liberal.” Prin urmare, Guvernul nu va putea lua măsurile economice care se impun, lumea va suferi și îi va înjura, dar ne vor vota pe noi, în toamnă!”(TINEL GHEORGHE, deputat PNL)

CITEȘTE ȘI: Coronavirus în Ialomița, o mască simplă a ajuns să coste la farmacii cât un kilogram de carne de pui

Președintele PNL Ialomița atrage atenția că social-democrații au dispus suspendarea plății ratelor la toate creditele și pentru toți împrumutații!

Explicația suspendării vreme de nouă luni a ratelor de leasing ar fi legată de mașinile de lux pe care parlamentari din PSD, ALDE și Pro România le au achiziționate prin acest sistem de plată.

Dacă tot au avut această ocazie, de ce să nu suspende și plata leasing-ului? Că, deh, unii prieteni au Ferrari, alții Lamborghini sau Mercedes, sunt bani mulți… și 9 luni de zile le folosim, tovarășilor, pe degeaba.”, consideră parlamentarul PNL. 

Tinel Gheorghe îi îndeamnă pe români să nu creadă poveștile livrate cu repetiție în ultimele săptămâni din politicienii care până mai ieri au fost la Guvernare.

PSD-iștilor și acoliții voștri, să vă fie rușine! Speculați în mod populist momentul de criză și o faceți ca niște necalificați lipsiți de scrupule. Păcăliți cetățenii de bună-credință, le creați așteptări, speranțe pentru ca mai apoi să le spuneți că voi ați vrut dar liberalii nu v-au lăsat. Nu vă mai băteți joc de români!”, mai spune Tinel Gheorghe.

Scandalul a pornit de la inițiativa mai multor formațiuni politice strânse în jurul PSD de a acorda o serie de facilități în timpul pandemiei de coronavirus.

PSD, ALDE și Pro România au reușit să treacă pe repede înainte în Parlament mai multe măsuri cu caracter economic.

 

Related posts