Favorite Sport 

UNIREA 2 SLOBOZIA – FC URZICENI 2 – 0: Unirea 2 Slobozia se luptă cu Amara pentru un loc în finala Cupei României

VICTORIE. Golurile marcate de Mihăiţă Năstase şi Mădălin Marin au fost suficiente pentru o calificare fără probleme în faţa unei formaţii ce vrea să readucă a Urziceni bucuria fotbalistică apusă după falimentul fostei campioane a României.

Unirea 2 Slobozia şi FC Urziceni s-au reîntâlnit pe „Municipal” la două săptămâni după ce în campionat FC Urziceni se impusese cu o victorie „italiană”, scor 1 la 0. De data aceasta confruntarea a contat pentru o etapă de Cupa României, obiectiv pe care trupa de puşti ce se vor a fi titularii de mâine ai echipei mari îl are impus de conducerea administrativă a AFC Unirea 04 Slobozia. În ciuda unor adversari cu mai multă experienţă fotbalistică, tinerii jucători de la Unirea 2 au controlat autoritar începutul de meci şi după doar şase minute de joc au reuşit să deschidă scorul: acţiune pe stânga a lui Mădălin Marin, mingea sare cu boltă peste portarul oaspeţilor şi Năstase reia pe spate din 12 metri în poarta goală. Avantajul se putea dubla peste doar câteva minute dar Costin Anton a nimerit bara din patru metri! Nu avea să greşească Marin Mădălin care a şutat la colţ din afara careului după ce a trecut din preluare de un fundaş iar la pauză s-a intrat cu un avantaj de două goluri, normal faţă de desfăşurarea ostilităţilor. Dominare ce s-a menţinut şi în repriza secundă, FC Urziceni nereuşind să pună măcar o dată probleme la poarta apărată de Marius Chiţoiu.(Galerie foto pe pagina de facebook infoialomita.ro)

Cu Amara pentru un loc în finală

Patru echipe se luptă pentru a câştiga Cupa României ediţia 2016 – 2017. În urma tragerii la sorţi desfăşurată astăzi la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Unirea 2 Slobozia va juca în semifinale cu CS Amara, formaţie ce s-a impus cu emoţii şi cu un gol marcat în prelungiri în faţa echipei Recolta Ghe. Lazăr. Cealaltă semifinală le pune faţă în faţă pe Bărăganul Ciulniţa şi Recolta Bărcăneşti. Semifinalele se dispută în sistem tur-retur, Unirea 2 având primul meci la Amara pe 17 mai şi returul o săptămână mai târziu la Slobozia.

Related posts