Sport 

Unirea Slobozia a învins la limită Abatorul Slobozia în primul amical al anului

Unirea Slobozia a câștigat cu 2 – 1 meciul de pregătire cu Abatorul Slobozia, prima partidă sub comanda antrenorului Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia a jucat pe terenul din Scânteia primul meci amical la doar trei zile de la reunirea oficială împotriva echipei din Liga 4, Abatorul Slobozia.

Antrenorul Adrian Mihalcea a rulat tot lotul de jucători aflați la dispoziție, un prim test cu joc, fie el și amical, de la preluarea echipei pe care vrea să o ajute să rămână și la anul în Liga 2.

Echipa sa s-a impus cu 2 – 1, golurile galben-albaștrilor fiind reușite de Bogdan Danciu și de Marius Ciobanu, unul dintre fotbaliștii sosiți acum la Unirea Slobozia.

La Unirea Slobozia au fost folosiți mai mulți fotbaliști veniți în probe, antrenorul Adrian Mihalcea urmând a decide dacă va opri pe cineva pentru a face parte din lotul echipei pentru restul campionatului. (Vezi aici galerie foto de la meci! FOTO: Mihai Baltă.)

Până acum, la echipa aflată pe locul 19 în Liga 2, au ajuns patru fotbaliști. Este vorba de un portar, un fundaș și doi mijlocași.

Unirea mai are un meci amical până la intrarea în cantonament

Un meci cu Farul Constanța este programat să aibă loc pe 22 ianuarie, dacă vremea va permite desfășurarea meciului amical.

Conform programului stabilit de staff-ul tehnic la începutul anului, echipa va merge în perioada 25 ianuarie – 5 februarie pentru cantonament la Snagov, cu pregătire la baza sportivă din Izvorani.

Printre antrenamente până la acest moment există perfectate două meciuri amicale în compania echipelor Progresul SPARTAC București (Liga 3) și Concodia Chiajna (Liga 2).

În perioada 25 ianuarie – 5 februarie o să facem și un cantonament. O să ne cazăm la Snagov, dar o să ne pregătim la Izvorani. Am programat și câteva amicale. Pe 30 ianuarie cu Progresul SPARTAC și pe 3 februarie cu Concordia Chiajna. Cu Petrolul Ploiești stabilisem de comun acord să jucăm un meci amical, dar nu am mai găsit dată disponibilă, pentru că pleacă și ei în cantonament.”, a precizat Ilie Lemnaru, managerul echipei Unirea Slobozia, pentru Liga2.ro.

Related posts