Favorite Sport 

UNIREA SLOBOZIA – CS MIOVENI 0 – 0: Unirea Slobozia nu a pierdut cu CS Mioveni deși a jucat 20 minute în inferioritate numerică

Unirea Slobozia continuă să fie o nucă tare pe teren propriu pentru echipele din Liga 2 care țintesc promovarea în prima ligă.

După Turris Turnu Măgurele, învinsă cu gol în minutul 90, CS Mioveni a fost anihilată la Slobozia și a încheiat al treilea meci consecutiv cu scorul de 0 – 0.

Unirea Slobozia a început curajos partida și în minutul 2 Fabrizio Constantin, depășit în viteză de Constantin Toma, îl împinge în interiorul careului dar centralul consideră probabil că e prea devreme pentru o lovitură de la 11 metri și face semn că nu a fost nimic neregulamentar.

Trei minute mai târziu, Chebac trage plasat de la limita careului mare, mingea se duce puțin pe lângă poarta celor de le Mioveni. Presiunea continuă și în minutul 15 este rândul lui Unguru să tragă în forță din colțul careului de 6 metri dar portarul Popescu scoate de la rădăcina barei.

CS Mioveni înțelege că trebuie să muncească la Slobozia dacă vrea să plece cu rezultat pozitiv, trece la un presing sufocant și ține mingea mai mult în terenul advers.

Așa apare cea mai mare ocazie de gol a reprizei, centrare Marinescu, Coșereanu este scăpat din marcaj dar reia defectuos cu capul de la doar câțiva metri, mult pe lângă poarta Unirii Slobozia.

Eroarea de arbitraj ce a schimbat aspectul jocului Unirea Slobozia – CS Mioveni

Repriza secundă începe cu șutul din afara careului al căpitanului Constantin Toma dar mingea se duce puțin peste transversala porții apărate de Popescu.

În minutul 52 CS Mioveni poate deschide scorul la o greșeală a lui Robert Ghiță, minge preluată în interiorul careului de Rădescu însă portarul Gurău are pașii mari și ajunge la timp pentru a plonja eficient la picioarele atacantului.

Rădescu centrează apoi din lateral, mingea ajunge în centrul careului la Coșereanu care este liber la 13 metri de poartă, șutează pe centrul porții și Gurău reține în doi timpi.

Enache Costea simte că este nevoie de forțe proaspete la mijlocul terenului și pe teren apar Gherasim și Danciu. Gherasim execută cu boltă o lovitură liberă în minutul 62, portarul Popescu iese pe sub minge, fundașul Dumbrăvean reia din cădere dar mingea se duce pe lângă poarta goală.

În minutul 66 centrează Danciu și reia cu capul Gherasim din 10 metri, portarul de la CS Mioveni este spectactor dar este ocrotit de șansă, mingea se duce la o palmă de vinclul porții!

Și vine minutul 70 în care centralul Andrei Baciu din Botoșani interpretează aiurea o fază de joc în care este implicat tânărul jucător de la Unirea Slobozia Victor Trucă.

Acesta sare la cap, are în spate un adversar care-l lovește cu cotul în cap, cade și centralul îi arată cartonașul galben pentru un fault inexistent. Cum era al doilea, Trucă este eliminat.

Rămași în inferioritate numerică, jucătorii Unirii Slobozia apără cu dinții un rezultat alb care le aduce un punct, mai mult decât nimic mai ales în condiții de inferioritate.

Daniele Massaro, trimis de Claudiu Niculescu pe teren după pauză, are un șut din afara careului în minutul 73 scos cu greu de portarul Gurău.

Imediat Unirea Slobozia poate da lovitura dar mingea șutată de Danciu lovește bara laterală la o fază la care portarul Popescu fusese bătut.

Unirea Slobozia reușește după un final cu 5 minute de prelungiri să păstreze intactă tabela și se bucură pentru un punct obținut în fața uneia dintre echipele puternice ale ligii secunde. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

Enache Costea, antrenor Unirea Slobozia: „Este important că am câștigat un punct în condițiile în care am jucat 25 minute în inferioritate. Este clar că sunt mulțumit și îi felicit pe jucătorii mei pentru un punct luat cu o echipă care sezonul trecut a jucat barajul pentru Liga 1. Importante pentru noi sunt toate punctele și eu zic că punctul de astăzi este unul binemeritat.”

Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni: „Sunt dezamăgit, ne-am creat destul de multe ocazii dar, din păcate, nu reușim să împingem mingea în poartă. Am jucat și cu un om în plus dar nu am reușit să câștigăm, am fi trebuit să o facem. Sunt convins că vor veni golurile și victoriile, am mare încredere că vom trece peste această frustrare că nu reușim să marcăm.”

Unirea Slobozia: Gurău – Ghiță, Dinu, Ibrian, Dumbrăvean, Suciu, Chebac, Unguru, Răduca, Trucă, Toma. Au mai jucat: Gherasim, Danciu, Moldovan, Năstase. Antrenor: Enache Costea.

CS Mioveni: Popescu – Oancea, Iacob, Burnea, Constantin, Chindiș, Toma, Marinescu, Rădescu, Negruț, Coșereanu. Au mai jucat: Massaro, Ișfan, Ivan, Șerban. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Related posts