Favorite Sport 

Unirea Slobozia joacă în primele patru etape cu echipe nou-promovate

Unirea Slobozia debutează în noul sezon din Liga 2 pe terenul nou-promovatei Unirea Dej.

Unirea Slobozia a încheiat campionatul 2020 – 2021 cu o deplasare lângă Baia Mare pentru meciul de baraj cu Fotbal Comuna Recea.

Jucătorii antrenați de Adrian Mihalcea debutează pe 31 iulie în noul sezon competițional cu o deplasare aproape la fel de lungă, la Dej, localitate aflată la doar 85 km de Recea și la 530 km de Slobozia.

O va avea ca adversară pe una dintre noile sosite în Liga 3, echipa din Dej reușind să se impună la barajul de promovare în Liga 2 în fața echipei CS Minaur Baia Mare.

Se joacă pe modelul campionatului anterior

Tragerea la sorți a programului competițional în Liga 2, sezonul 2021 – 2022, a avut loc astăzi la sediul Federației Române de Fotbal.

Și în acest campionat se va juca pe modelul celui anterior, cu 19 etape în sezonul regular, fiecare echipă urmând a întâlni o singură dată celelalte 19 echipe.

La finalul celor 19 etape, primele șase echipe vor juca pentru promovarea în Liga 1 iar celelalte vor fi grupate în două serii de câte 7 echipe, fiecare echipă urmând a întâlni, din nou într-o singură manșă, celelalte colege de serie.

Vor retrograda direct ultimele două clasate din fiecare serie iar echipele de pe locurile 5 vor juca în dublă manșă un baraj pentru supraviețuirea în eșalonul doi fotbalistic.

Unirea Slobozia primește Steaua București pe teren propriu

După deplasarea de la Dej, conform programului stabilit de FRF Unirea Slobozia debutează pe teren propriu cu CS Comunal 1959 Șelimbăr, altă echipă venită din eșalonul trei.

Unirea Slobozia are apoi meci în deplasare cu FC Brașov Steagul Renaște, de asemenea formație nou-promovată, pentru ca în etapa a patra, pe 21 august, la Slobozia să ajungă Steaua București, formație care aspiră să ajungă în Liga 1 după un singur sezon în Liga 2.

Deplasarea la Astra Ploiești, meciul de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, o deplasare scurtă la Chiajna și meciul de acasă cu AFC Hermannstadt sunt partidele pe care Unirea Slobozia le are programate până la sfârșitul lunii septembrie.

Luna octombrie aduce o deplasare lungă la Cluj, un meci pe teren propriu cu Politehnica Timișoara, o deplasare scurtă la Buzău și meci acasă cu Unirea Constanța.

În noiembrie Unirea Slobozia are o primă deplasare lungă la Iași, întâlnește pe teren propriu Metaloglobus București, joacă apoi în deplasare cu Czikszereda Miercurea Ciuc și încheie meciurile programate în 2021 pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

În 2022 rămân de disputat doar trei etape: pe 26 februarie în deplasare cu Dacia Unirea Brăila, pe 5 martie tot în deplasare cu Dunărea Călărași și pe 12 martie, pe teren propriu, cu Ripensia Timișoara.

Related posts