Sport 

Unirea Slobozia, obligată de Covid-19 să joace cu o formație improvizată

Unirea Slobozia nu a reușit minunea de a scoate un punct pe terenul formației Fotbal Comuna Recea, în condițiile unei deplasări în doar 15 jucători.

Unirea Slobozia a fost decimată de infectările cu Covid-19 și nu a avut la dispoziție decât 15 fotbaliști pentru deplasarea de la Recea. Un lot cu nu mai puțin de 6 jucători născuți 2000 și 2002.

Sub amenințarea unui meci pierdut cu 3 – 0 în cazul unei neprezentări, formația antrenată de Enache Costea a mers la Recea să încerce imposibilul.

N-a reușit poate și pentru că gazdele au aliniat cel mai bun 11 posibil, cu mulți jucători cu experiență la ligile superioare.

Unirea Slobozia a rezistat doar o primă jumătate de repriză, în minutul 23 gazdele reușind să deschidă scorul.

Luboya primește pe culoar, scapă singur în dreapta careului, pătrunde până în linia de fund și centrează la bara a doua unde Alin Văsălie reia din 2 metri, mingea se duce în bara transversală și cu noroc intră în poartă.

Gazdele prind aripi și în minutul 36 Potcoavă centrează din dreapta și Văsălie reia cu capul din 8 metri dar mingea se duce pe lângă bară.

Finalul de repriză aduce dubla ocazie în care ratează pe rând Coman și Văsălie, de fiecare dată portaru Poiană reușind să respingă.

Golul doi a încheiat conturile cu un sfert de oră înainte de final

Ceea ce părea a fi un galop de sănătate pentru gazde a fost un meci chinuitor după revenirea de la cabine. Luboya șutează înșelător în minutul 62 dar Poiană este la post pentru ca peste 4 minute Chebac să prindă un șut bombă de la 25 metri care trimite mingea puțin peste transversală.

Unirea Slobozia dă semne că poate produce surpriza, se avântă mai mult în atac în încercarea de a înscrie golul egalizator dar este amendată pe o contră letală în minutul 75.

Luboya recuperează o minge la centrul terenului, sprintează spre poartă și șutează la colțul scurt, Poiană respinge în față și același Luboya nu mai ratează ținta a doua oară.

Fotbal Comuna Recea câștigă cu 2 – 0 iar Unirea Slobozia ajunge pe locul 15 în clasamentul Ligii 2 și dispută miercuri, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal Slobozia meciul restanță cu CSM Slatina, amânat din cauza multiplelor infectări cu Covid-19.

Din păcate clubul nostru nu a găsit pastila miraculoasă de refacere Covid-19, decât după 14 zile de izolare, astea sunt vremurile și oamenii, chiar și jucătorii echipei gazdă și-au revenit miraculos după ce zilele trecute aveau mai mulți jucători depistați pozitiv.

O să revenim mai puternici și mai uniți ca oricând. Azi am fost 15 jucători, dintre care 6 juniori, născuți 2000 și 2002., a fost mesajul postat după meciul de la Recea pe pagina de Facebook a AFC Unirea 04 Slobozia.

FOTBAL COMUNA RECEA: Răilean – Potcoavă, Bakmaz, Oiță, Simion, Văsălie, Akhmatov, Micaș, Rus, Luboya, Coman. Rezerve: Bota – Jucan, Lihet, Brata, Urs, Chinde, Szecui, Lung, Mărieș. Antrenor: Nicolae Constantin.

UNIREA SLOBOZIA: Poiană – Ghiță, Chebac, Suciu, Toma, Lemnaru, Bălan, Gherasim, Mihalache, Muscă, Trucă. Rezerve: Tudor – Negoiu, Pocol, Comșa. Antrenor: Enache Costea.

Related posts