Eveniment Favorite 

VIDEO: Mașină spulberată lângă Fetești de un tren de marfă

O mașină ajunsă pe șinele de tren la trecerea peste calea ferată de pe drumul județean ce leagă Fetești de Movila a fost spulberată de locomotiva unui tren de marfă.

Mașina condusă duminică seara, în jurul orei 20.20, de un bărbat din Constanța și în care se mai aflau soția și copilul acestuia a ajuns pe șinele de cale ferată după ce din cauza ceții dense conducătorul auto a ratat o curbă la stânga.

Mașina a rămas suspendată pe șinele de cale ferată și în ciuda încercărilor disperate ale șoferului nu a putut fi urnită. El și pasagerii s-au dat jos din mașină cu doar câteva secunde înainte de apariția unui tren de marfă.

Vizibilitatea de doar câțiva metri nu i-a permis mecanicului de pe locomotiva marfarului să vadă la timp autovehiculului așezat perpendicular pe calea ferată iar mașina a fost izbită în plin și târâtă zeci de metri.

La fața locului a fost chemat un echipaj SMURD dar, din fericire, niciunul dintre cei trei nu a suferit răni pentru că au avut prezența de spirit să iasă din mașină înainte de impactul deosebit de violent.

Pompierii Stației Fetești au deconectat bornele bateriei auto și au reușit să îndepărteze din zona căii ferate mașina avariată serios de tampoanele metalice ale locomotivei.

Related posts