Eveniment Favorite 

Două accidente de circulație la Slobozia, într-un sfert de oră

Două accidente s-au produs vineri la prânz în Slobozia, unul pe varianta de ocolire a municipiului, celălalt la ieșirea spre Bucu.

Două accidente de circulație s-au produs vineri într-un interval de doar 15 minute. În mașinile implicate se aflau nouă persoane, două dintre ele fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

În jurul orei 13.55, la intersecția dintre variata de ocolire a municipiului Slobozia și b-dul Chimiei, două autoturisme s-au lovit pe fondul neatenției și a neacordării de prioritate.

Echipaje de la Detașamentul Slobozia – Garda de Intervenție Slobozia, cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere și un echipaj al SAJ Ialomița au ajuns la fața locului pentru a le acorda îngrijiri medicale celor cinci persoane aflate în cele două autovehicule.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. În urma evenimentului au rezultat două victime femei, conștiente și neîncarcerate care au fost asistate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției. Ulterior cele două victime au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.”, au precizat cei de la ISU Ialomița.

Echipele de intervenție au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

Impact între un autoturism și o autoutilitară

În timp ce echipajele de intervenție acționau pe varianta de ocolire a municipiului Slobozia, un apel la 112 anunța un alt accident de circulație la ieșirea spre Bucu.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară în care se aflau patru persoane. În urma evenimentului au rezultat patru victime conștiente și neîncarcerate care au fost asistate de echipajele de la locul intervenției. După evaluare victimele au refuzat transportul la spital.

Conform primelor concluzii de la fața locului, accidentul s-a produs ca urmare a unei depășiri imprudente făcută de unul dintre conducătorii auto.

Polițiștii atrag atenția asupra pericolelor generate de carosabilul ud, pe fondul ploii vizibilitatea fiind scăzută iar riscul producerii unor accidente de circulație crescut. (FOTO: ISU Ialomița)

Related posts