Educație Eveniment Favorite Social 

URBAN Slobozia a stabilit câștigătorii concursului de desene

URBAN Slobozia a primit 49 de lucrări în cadrul concursului „APA – esența vieții și bucuria copilăriei” și anunță cine ia premiile puse în joc.

Membrii comisiei de analiză a lucrărilor trimise de copii și adolescenți din localitățile în care operează URBAN Slobozia au avut o misiune teribil de grea.

Ei au avut de stabilit cele mai bune dintre creațiile copiilor cu vârsta între 6 și 16 ani, lucrări prin care fiecare participant, în stilul propriu, și-a expus viziunea asupra importanței și rolului apei în viețile noastre.

Pentru departajare s-au luat în calcul respectarea temei concursului, originalitatea, vârsta participanților și folosire culorilor.

Primul loc la concursul URBAN Slobozia, răsplătit cu un smartphone

Cea mai frumoasă lucrare a fost cea semnată de POPA IRINA ȘTEFANIA, 14 ani, care va primi din partea organizatorilor un telefon mobil Samsung Galaxy A14.

Pe locul 2, recompensat cu o tabletă Huawei Matepad T10, a fost desemnat desenul semnat de NECULA RAISA GABRIELA, 6 ani.

DUDU ANDREI DANIEL, 8 ani, va purta de acum înainte la mână un smartwatch Huawei Watch Fit Sport Edition, pentru desenul în care ne îndeamnă pe toți să protejăm natura.

În cadrul concursului organizat de URBAN Slobozia s-au acordat și 5 mențiuni ce au ca premiu câte un voucher în valoare de 100 lei pentru cumpărături de la Librăria Casa Cărților din Slobozia:

  • SEREA CAMELIA FLORENTINA, 15 ani
  • FĂTĂLIGĂ MARIA MAGDALENA, 16 ani
  • HAROVICI LUIZA ANDREEA, 11 ani
  • CONSTANTIN MARIA VALENTINA, 16 ani
  • TUDOR CAMELIA IULIANA, 10 ani

Îi felicităm și le mulțumim tuturor participanților pentru lucrările realizate și îi încurajăm să își urmeze visurile. Îi așteptăm și la alte concursuri organizate în viitor de SC URBAN SA SLOBOZIA.”, au transmis organizatorii într-o postare pe Facebook.

Cei 8 participanți declarați câstigatori vor intra în posesia premiilor joi, 07.09.2023, ora 15:00. Aceștia sunt așteptați la sediul S.C. URBAN S.A. SLOBOZIA, din strada Vasile Alecsandri, nr.14, unde se va desfășura festivitatea de premiere, însoțiți de un părinte/ tutore, cu desenul în original și un document care să ateste vârsta.

Related posts