Favorite Social Viața la țară 

URBAN Slobozia își extinde aria de acoperire

URBAN Slobozia devine un operator regional care acoperă în acest moment cele mai multe dintre localitățile județului Ialomița.

URBAN Slobozia își extinde rapid aria de acoperire și va gestiona furnizarea apei către gospodării din localități urbane și rurale din județul Ialomița.

ADI Periurbană Slobozia a decis prin votul favorabil al Adunării Generale a Acționarilor să primească noi comunități locale pe lista de clienți a operatorului regional URBAN Slobozia.

Este vorba de Adâncata, Albești, Ciocârlia, Cocora, Gheorghe Doja, Gheorghe Lazăr, Giurgeni, Maia, Munteni Buzău, Ograda, Perieți, Rădulești, Valea Măcrișului, Ciochina, Gura Ialomiței, Miloșești, Sărățeni, Traian și Borănești.

Sunt comunități care, dacă nu ar avea un operator de servicii apă-canal, nu au cum să-și dezvolte infrastructura necesară.

Fără operator regional, adio fonduri pentru investiții în apă și canalizare

URBAN Slobozia își dorește ca tot mai multe localități să apeleze la serviciile oferite iar aria de operare să se extindă cât mai mult în județul Ialomița. Doar așa se pot moderniza sistemele de apă și canalizare din localități iar resursele de apă pot fi gestionate eficient.”, explică directorul general Adrian Stoicescu politica de extindere a societății.

URBAN, ca operator, poate obține fonduri europene pentru dezvoltarea ori realizarea de noi rețele de alimentare cu apă și poate oferi într-o perioadă cât mai scurtă posibilitatea oamenilor din mediul rural să poată beneficia de servicii de canalizare.

De la preluarea de către Consiliul Județean Ialomița, URBAN Slobozia și-a extins periodic aria de operare. În paralel, operatorul regional pune la punct o strategie de intervenție în caz de avarii menită a reduce la maxim timpul de intervenție dar și perioada în care sistemul de alimentare cu apă ori sistemul de canalizare să redevină funcțional.

Întreaga populație arondată operatorului regional va beneficia de servicii de furnziare apă și servicii de canalizare (în localitățile unde acesta există în acest moment) la un tarif unic.

Related posts