Eveniment Favorite Politică 

Victor Moraru, prestație penibilă la alegeri: la fiecare vot luat de el, Marian Pavel a luat două voturi!

Victor Moraru a fost umilit la votul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița.

Victor Moraru, candidatul Pro România, nu a reușit să câștige prin vot direct o funcție de președinte de Consiliu Județean pe care a ocupat-o timp de patru ani doar pentru că a fost în 2016 membru PSD, consilier județean social-democrat și a fost ales de 21 dintre cei 31 aleși județeni.

Chiar dacă i-a mințit pe ialomițeni că încă este președinte al instituției județene, Victor Moraru a primit o palmă de la purtătorul de ștampilă din județ.

Cele 50.000 fițuici electorale și sutele de postări distribuite obsesiv pe rețelele de socializare nu au adus succesul scontat echipei de „politicieni fără metehnele și obiceiurile partidelor vechi” de la Pro România: Marian Neacșu, Marian Bălan ori Gigi Petre.

Ialomița a scăpat de încă un rând de alegeri la județ

Victor Moraru, dacă ar fi câștigat președinția Consiliului Județean Ialomița, e drept un scenariu științifico-fantastic, nu ar fi putut ocupa funcția de motiv de incompatibilitate, au remarcat colegii de la www.gazetadesudest.ro.

Cum electoratul în Ialomița este mai deștept decât îl consideră Victor Moraru, Adrian Mocioniu și compania de la Pro România, fostul șef al Consiliului Județean a primit mult mai puține voturi decât se aștepta și decât a plătit în campania electorală. Și ne referim aici la costurile materialelor de campanie, a aparițiilor televizate, etc., ca să nu se înțeleagă altceva!

La vot, Ialomița a ales simplu și eficient: la fiecare vot primit de Victor Moraru, Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, a primit două! Ba chiar și Luminița Barcari, candidatul PNL la aceeași funcție, l-a depășit clar pe Moraru la numărul de voturi obținute.

Potrivit centralizării datelor din secțiile de votare din Ialomița, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, PSD, a obținut 34%, Luminița Barcari, PNL, aproape 31%, iar Victor Moraru, Pro România, doar 17%. Exact, jumătate față de numărul de voturi luate de președintele PSD Ialomița și viitor președinte al Consiliului Județean Ialomița.

Related posts