Favorite Sport 

VIDEO: Unirea Slobozia a pierdut în prima deplasare în fața unei candidate la promovarea în Liga 1

Unirea Slobozia a pierdut cu 3 – 1 meciul cu Concordia Chiajna în a doua etapă din Liga 2, după ce Adrian Răduca a deschis scorul în minutul 3.

Unirea Slobozia a început curajos la Chiajna și nu s-a mulțumit să stea în așteptare în sfertul de oră tradițional al tatonărilor reciproce chiar dacă avea în față o echipă cu jucători valoroși de prima ligă.

O minge recuperată în jumătatea adversă a ajuns la Florinel Ibrian care a centrat-o lung într-un careu puțin populat în care Adrian Răduca a venit din spate și a pus piciorul suficient de abil pentru a-l păcăli pe portarul Isvoranu.

Unirea se bucură dar nu reduce presiunea și poate dubla avantajul câteva minute mai târziu însă Chebac alege în locul unei lansări în adâncime la Trucă o centrare spre Răduca și Chiajna scapă basma curată.

Așa cum nu avea să scape în minutul 12 Unirea Slobozia: minge pierdută ușor la mijlocul terenului, balon de urmărire într-un flanc stâng unde tânărul Stoianovici era prea mult în față, centrare precisă și reluare spectaculoasă cu capul a lui Llullaku suficient de aproape de bară pentru ca portarul Gurău să nu ajungă la minge.

Este rândul gazdelor să se încarce cu adrenalină și în minutul 18 preiau conducerea pe tabelă după un atac de manual, cu minge pasată din prima, centrare pe linia de 11 metri și șut plasat Herghelegiu.

Peste alte 4 minute Concordia înscrie din nou, degajare Gurău, balon câștigat de un fundaș cu fault, centralul lasă jocul să continue, mingea este aruncată peste linia de fundași iar Arnăutu îl învinge pe portarul Unirii Slobozia.

Repriza ocaziilor mari ce puteau relansa meciul

Unirea Slobozia a revenit de la odihnă decisă să înscrie cât mai repede pentru a reaprinde meciul. Muscă are două ocazii importante, ultima dintre ele, în minutul 70, cu poarta goală, dar nu înscrie.

Adăscăliței, la fel ca în meciul de pe teren propriu cu Turris Turnu Măgurele, are ghinion din interiorul careului mic și nu-l învinge pe portar iar Chiajna reușește să-și păstreze avansul liniștitor de două goluri, asigurat încă de la jumătatea primei reprize.

Unirea Slobozia pierde cu 3 – 1 meciul cu Concordia Chiajna, echipă ce vrea promovarea și la care suma asigurată de la bugetul local este de circa un milion de euro, cu fotbaliști cu meciuri și goluri în Liga 1.(VEZI PE www.sportpictures.eu GALERIE FOTO DE LA MECI!)

Am avut atitudine, am înscris repede, puteam face chiar 2 la 0 dar am plătit tribut lipsei de experiență pe flancul stâng al apărării, compartiment unde nu i-am avut din nou pe Lazăr și pe Toma. În repriza secundă am avut mari ocazii de marca și de a reintra în meci dar dacă nu fructifici în fața unei echipe cu experiență, cu jucători de primă ligă, este greu să te gândești la un rezultat pozitiv.”, a spus imediat după meci Ilie Lemnaru, managerul Unirii Slobozia.

Sâmbăta viitoare, Unirea Slobozia are un meci la fel de greu pe teren propriu, unde primește vizita formației CS Mioveni, formație care a disputat luna trecută barajul pentru promovarea în prima ligă.

Concordia Chiajna: Isvoranu – Borța, Marc, Vișan. Cherecheș, Biceanu, Rosado, Mihalcea, Herghelegiu, Llullaku, Arnăutu. Rezerve: Costache, Stănică, Oanea, Ion, Lazăr, Atomei, Kanda, Nsiah, Nica. Antrenor: Florin Bratu.

Unirea Slobozia: Gurău – Stoianovici, Dinu, Dumbrăvean, Ibrian, Suciu, Chebac, Adăscăliței, Răduca, Moldovan, Trucă. Rezerve: Poiană, Comșa, Unguru, Gherasim, Negoiu, Mihalache, Toma, Ene, Muscă. Antrenor: Enache Costea.

ENACHE COSTEA, ANTRENOR UNIREA SLOBOZIA: Greul de-abia acum începe pentru noi

Related posts