Eveniment Favorite 

Accident mortal în această dimineață lângă Țăndărei

Un accident rutier produs la intersecția DN2A cu drumul spre localitatea Mihail Kogălniceanu s-a soldat cu un deces și două persoane rănite ușor.

Un bărbat de 65 ani aflat pe un scuter a murit după ce a fost lovit de un autoturism în apropiere de orașul Țăndărei, la intersecția dintre DN2A și drumul care face legătura cu localitatea Mihail Kogălniceanu.

Accidentul s-a produs la ora 8.50 iar echipele de intervenție sosite de urgență la fața locului au încercat să-i acorde îngrijiri medicale bărbatului dar, din nefericire, nu au putut să-l mai salveze.

Din eveniment a rezultat o singură victimă, care conducea scuterul, bărbat cu vârsta de aproximativ 65 de ani. Din nefericire acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției.”, a transmis ISU Ialomița.

Celorlalte 2 victime, de sex feminin, aflate în autoturism, le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior acestea au refuzat transportul la spital.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că în timp ce o tânără de 22 de ani din județul Harghita conducea un autoturism pe DN2A din direcția Țăndărei către Giurgeni, a intrat în impact cu un moped care avea același sens de deplasare, și se încadrase pentru a efectua viraj la stânga pe DJ 212 către comuna Mihail Kogălniceanu.”, a precizat IPJ Ialomița.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Victor Moraru, out de la Consiliul Județean! Cu el a plecat și Larisa!

Related posts