Administrație Favorite 

Victor Moraru, out de la Consiliul Județean! Cu el a plecat și Larisa!

Victor Moraru nu mai este președintele Consiliului Județean, nu mai este consilier județean, nu mai este nimic.

Victor Moraru nu mai este șeful județului după ce a ales să părăsească PSD pentru a candida la Pro România, un soi de batalion disciplinar în care se refugiază toți expirații politici, mai noi sau mai vechi în politica și administrația centrală sau județeană.

Prin Ordin emis de Instituția Prefectului Ialomița se constată că Victor Moraru nu mai face parte din partidul care i-a dat privilegiul de a candida în 2016 și l-a scos din praful orașului Amara, păstorit de el 16 ani, pentru a-i da impresia că este prima valoare a județului Ialomița.

Începând de astăzi președinte al Consiliului Județean Ialomița este vicepreședintele Cătălin Grigore (PSD), cel care preia instituția județeană până după alegerile locale, atunci când, cel mai probabil, Marian Pavel, președintele PSD Ialomița și candidat al social-democraților, își va primi mandatul de președinte de Consiliu Județean pentru perioada 2020 – 2024.

Debarcarea lui Victor Moraru vine la pachet cu plecarea consilierilor personali care înghițeau lunar jumătate de milion de lei doar ca salarii dar și a Larisei Mihai, așa-zisul administrator public al județului, în realitate doar una dintre sugativele de bani publici ale fostului șef al instituției.

Consiliul Județean Ialomița rămâne astfel și fără „valori” ca Ilie Cioacă, pensionarul de lux cu leafă lunară de circa o sută de milioane lei vechi, angajat pe post de consilier personal, un soi de scrib potrivit pentru ode scrise și orale, executate, e drept, cu profesionalism desăvârșit.

Odată cu el pleacă și consilierul personal angajat fără concurs și plătit cu peste 9.000 lei pe lună doar pentru a executa fotografii pentru cel alintat de angajații instituției „Narcis”, aluzie la dragostea de sine și de imaginea sa dusă la cote greu de suportat chiar și pentru cei mai apropiați.

Victor Moraru lasă în urma sa o visterie goală, fondul consistent de rezervă al Consiliului Județean Ialomița lăsat moștenire de Vasile Silvian Ciupercă fiind „siluit” în mod repetat și cheltuit aiurea de deja fostul președinte al instituției județene.

El va intra în istoria locală pentru inaugurarea unui WC școlar în comuna Ograda, plătit cu peste 50.000 euro, ocazie potrivită pentru a le transmite ialomițenilor că „le-a creat condiții” pentru a nu mai pleca în străinătate!

Related posts