Favorite Sport 

Adrian Mihalcea: „Sunt convins că va veni golul acela din minutul 90 plus și pentru noi”

Adrian Mihalcea este mulțumit că nu a pierdut cu Steaua București, al treilea meci disputat în opt zile de echipa sa.

Adrian Mihalcea vede remiza de pe teren propriu cu Steaua București drept un rezultat pozitiv după un meci în care fiecare dintre cele două echipe putea câștiga trei puncte.

Antrenorul principal de la Unirea Slobozia apreciază efortul depus de jucători, obligați de program să dispute trei partide într-un interval de 8 zile.

Un 0 – 0 cu un plus pentru atitudinea băieților și pentru că am încheiat o săptămână teribilă, cu trei meciuri grele. Păcat de minutul 90+5 de la Chiajna, pentru că altfel ar fi fost o săptămână ok, dar băieții s-au implicat. Cu Steaua am suferit în unele momente dar sunt mulțumit per total.”, a spus exigentul antrenor după meciul cu Steaua București, citat de liga2.prosport.ro.

Întrebat dacă echipele FC Hermannstadt, Concordia Chiajna și Petrolul Ploiești, viitoarele formații vizitatoare la Slobozia, ar trebui să se teamă că Unirea este greu de depășit pe teren propriu, Adrian Mihalcea a răspuns:

Este un teren greu la Slobozia, aici reușim să avem un joc destul de consistent, iar lucrul acesta se vede. Am pierdut puține meciuri acasă în acest campionat și acest lucru mă bucură. Trebuie să avem aceeași determinare și noroc și în deplasare până la finalul jocurilor. Sunt convins că va veni și golul acela din minutul 90 plus și pentru noi. Poate vom marca pe final în meciul cu Petrolul Ploiești.”

Adrian Mihalcea le mulțumește suporterilor care au venit în tribune la meciurile cu Universitatea Cluj și Steaua București, chiar dacă la partida cu steliștii vremea a fost una neprietenoasă, cu vânt, puține grade în termometre și stropi de ploaie rece, atmosferă catalogată de antrenor drept „vreme de Bacovia”.

Unirea Slobozia deschide ultima etapă din play-off în Liga 2, duminică, de la ora 12.30, pe terenul formației de pe primul loc, Petrolul Ploiești.

Related posts