Sport 

VICTOR MORARU, președinte Consiliul Județean Ialomița: „Îmi place ce văd la Unirea Slobozia dar mai este de muncă până la promovarea în liga a doua”

SPERANȚE. Președintele Consiliului Județean Ialomița își dorește ca de la anul instituția pe care o conduce să susțină Unirea Slobozia în liga a doua dar și o altă echipă din Ialomița în liga a treia.

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, este unul dintre suporterii necondiționați ai Unirii Slobozia.

La începutul turului campionatului, el atrăgea atenția conducerii tehnice și administrative că banii publici vin la pachet cu performanța și că în cazul în care aceasta nu există va fi tăiată și finanțarea.

Victor Moraru fixa atunci ca obiectiv primul loc la finalul turului și primul loc în vară, la finalul campionatului, poziție ce asigură promovarea Unirii Slobozia în liga a doua.

Domnule Victor Moraru, ați spus la începutul campionatului că dacă Unirea Slobozia nu va fi pe primul loc la finalul turului și nu va obține la vară promovarea veți schimba radical la nivel de conducere. Vă mențineți această idee?

Îmi mențin ceea ce am spus atunci până în ultima zi în care voi fi, într-un fel sau altul, partener, până în ultima zi în care voi fi în poziția de a decide. Vreau că instituția numită Consiliul Județean Ialomița să-și pună amprenta acolo unde se dorește performanță. Dacă nu se dorește performanță eu le voi propune colegilor să ne retragem din acest proiect. Îmi doresc ca staff-ul tehnic, antrenorii, jucătorii să înțeleagă că au avut o mare șansă ca noi să fim aproape de ei într-un moment în care poate nu ne permiteam să facem acest efort bugetar.

Sper ca Unirea Slobozia să promoveze, să joace în liga a doua, să mulțumim cetățenii județului că avem o echipă în liga a doua. Ne dorim ca de la anul să mai finanțăm una și în liga a treia, așa cum ar fi normal. (VICTOR MORARU, președinte Consiliul Județean Ialomița)

Credeți că în parcursul foarte bun din tur al echipei a contat și presiunea pusă de dumneavoastră?

Eu nu am niciun merit la rezultatele echipei Unirea Slobozia. Este meritul fotbaliștilor, antrenorilor și al staff-ului tehnic. Meritul nostru, al celor de la Consiliul Județean Ialomița, este acela că mergem, îi susținem ca suporteri și, foarte important, suntem susținători din punct de vedere financiar.

Dacă lucrurile nu vor merge ca și până acum noi putem să ne și retragem din această colaborare pe care o consider benefică pentru mișcarea fotbalistă din județul Ialomița. Sper să nu se întâmple acest lucru, sper ca Unirea Slobozia să promoveze, să joace în liga a doua, să mulțumim cetățenii județului că avem o echipă în liga a doua. Ne dorim ca de la anul să mai finanțăm una și în liga a treia, așa cum ar fi normal.

Ați fost la mai multe meciuri ale Unirii Slobozia, chiar și la ultimul, cel din capitală, unde ați dârdâit 90 de minute în tribună. Vă place jocul echipei?

Dacă ești suporter te duci la meci și când este vară și este cald, și când este iarnă și este frig, ce să faci… Am tremurat din cauza frigului dar m-am bucurat că Unirea Slobozia a câștigat. Îmi place ce văd la echipă, îmi place atmosfera, însă mai este mult de muncă până la obținerea promovării în liga a doua.

Related posts