Favorite Politică 

APARIȚIE SURPRIZĂ: Vasile Silvian Ciupercă a fost la întânirea social-democraților cu Viorica Dăncilă

REACTIVARE. La întâlnirea cu staff-ul PSD a participat și fostul președinte al organizației județene și fost șef al Consiliului Județean Ialomița. Nu este prima dată când fostul lider județean al social-democraților este văzut în compania actualilor șefi ai organizației PSD Ialomița.

Vasile Silvian Ciupercă, fostul șef al social-democraților ialomițeni și lider al PSD Ialomița până la declanșarea cercetărilor în dosarul penal care l-a lăsat în afara Consiliului Județean Ialomița, a participat sâmbătă la reuniunea cu Viorica Dăncilă, premierul româniei și nou președinte PSD.

Cei doi au discutat într-un cadru restrâns după întâlnirea cu membri comitetului executiv județean dar fără a oferi public detalii cu privire la subiectele abordate.

Prezența lui Vasile Silvian Ciupercă în apropierea liderilor PSD are darul de a da frisoane în primul rând lui Victor Moraru, actualul președinte al instituției județene, cel care are în acest moment șanse minime de a mai fi nominalizat în funcție și pentru perioada 2020 – 2024 după ce s-a declarat public victimă a sistemului mafiot din PSD s-a declarat public victimă a sistemului mafiot din PSD!

O declarație care a inflamat spiritele în rândul primarului PSD pe umerii cărora stă succesul la alegerile locale. Cum aceștia nu mai vor să audă de Victor Moraru iar Vasile Silvian Ciupercă are încă o imagine foarte bună în rândul primarilor social-democrați totul este posibil pentru vara anului viitor.

„Vasile Silvian Ciupercă este membru al Partidului Social Democrat Ialomița, nu a plecat niciodată din PSD. Victor Moraru a explicat acest lucru în Comitetul Executiv PSD, a primit un cartonaș galben din partea colegilor, eu îmi doresc să fim o echipă și este exclus ca domnul președinte Ciupercă să mai candideze la un mandat în Consiliul Județean Ialomița.”, a explicat Marian Pavel, președintele PSD Ialomița.

Disensiunile dintre Victor Moraru și Vasile Silvian Ciupercă s-au accentuat după ce actualul președinte al Consiliului Județean Ialomița i-a solicitat lui Vasile Silvian Ciupercă să achite un prejudiciu record de aproape 8 milioane lei.

Related posts