CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: 16 ialomițeni au dispărut subit din statistica oficială a bolnavilor și au fost făcuți ilfoveni

Raportările oficiale arată că în ultimele 24 de ore numărul total al bolnavilor cu coronavirus din Ialomița a scăzut cu 16.

Informațiile autorităților statului despre cazurile confirmate cu coronavirus creează situații hilare de la o zi la alta. Ialomița, spre exemplu, avea ieri 410 cazuri confirmate iar astăzi doar 394!

Grupul de Comunicare Strategică, aflat în subordinea Guvernului care amenință cu dosar penal orice comunicare despre cazurile de coronavirus, a reușit să ofere două zile la rând informații oficiale contradictorii.

Marți, 9 iunie, la ora 13.00, Institutul Național de Sănătate Publică anunța că în județul Ialomița, de la apariția primului caz de îmbolnăvire sunt în total înregistrate oficial 410 cazuri.

Cu 14 cazuri în plus față de raportarea, tot oficială, de luni, 8 iunie, la aceeași oră 13.00. Numărul mare de îmbolnăviri noi era dat de cazul de răspândire colectivă de la centrul de sortare a coletelor FAN Courier, situat în Ștefănești, Ilfov.

Persoanele angajate sunt din localități ialomițene din vestul județului, orașul Fierbinți Târg, Jilavele, Adâncata și Patru Frați și, implicit, ele s-au adăugat la bilanțul județului Ialomița.

Nimic nu se pierde, totul se transferă!

Raportarea de astăzi, miercuri, 10 iunie, ora 13.00, avea să aducă informația năucitoare: județul Ialomița avea un număr total de îmbolnăviri mai mic decât cel de cu 24 de ore în urmă!

Institutul Național de Sănătate Publică a transmis că de la începutul pandemiei de coronavirus în Ialomița s-au îmbolnăvit în total 394 de persoane. Cu fix 16 mai puține decât precedenta raportare.

Cum s-a întâmplat minunea? Ne-am gândit că poate cineva a încurcat adunarea cu scăderea și am solicitat o explicație oficială Instituției Prefectului Ialomița.

Este vorba de ialomițenii care lucrează la FAN Courier și care au fost preluați pentru anchetă epidemiologică de DSP Ilfov, din acest motiv a scăzut numărul total de îmbolnăviri în Ialomița.”, a explicat pentru www.infoialomita.ro Tonița Manea, prefect de Ialomița.

De ce DSP (Direcția de Sănătate Publică) Ilfov nu i-a oprit de la bun început pe ialomițeni în statistica județului Ilfov, mai ales că ei s-au îmbolnăvit la locul de muncă și nu în altă parte, rămâne un mister.

Ce este cert este că în acest moment ialomițenii angajați la FAN Courier sunt în evidențele epidemiologice ale județului Ilfov, au trecut în statistici drept „ilfoveni” cu COVID-19 dar tratarea lor se face nu la Spitale din Ilfov ci la Spitalul Municipal Fetești, județul Ialomița!

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Un copil de 14 ani este internat în stare gravă la Institutul Matei Balș

Related posts