Eveniment Favorite Sănătate 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Croitoresele infectate în secția de confecții din Urziceni pleacă astăzi acasă sănătoase

18 femei din Urziceni și localitățile învecinate, toate infectate cu coronavirus într-o secție de confecții, s-au însănătoșit și ies din Spitalul Municipal Fetești.

În total 23 externări ale persoanelor infectate cu noul coronavirus vor fi făcute astăzi după ce cadrele medicale au primit rezultatele negative la ultimele două teste făcute bolnavilor.

Din punct de vedere medical, femeile internate în zilele de 4 și 5 iunie în Spitalul Municipal Fetești, spital-suport COVID-19, sunt vindecate și se pot întoarce în comunitate.

Există o singură recomandare medicală de a se sta în concediu medical (în cazul persoanelor angajate cu forme legale) pentru o perioadă de 14 zile de la ieșirea din Spital, fără a fi însă obligate să o respecte.

Femeile infectate în secția de confecții din Urziceni care lucrau pentru o firmă din județul Ilfov locuiesc în municipiul Urziceni, în Manasia și în alte comune din zonă.

Ele au fost găsite infectate cu COVID-19 la câteva zile după ce două dintre ele ajunseseră în Spitalul Municipal Urziceni cu simptome de coronavirus.

În aceste moment, în Spitalul Municipal Fetești mai sunt internate 46 de persoane, printre care și salariați ai FAN Courier la depozitul de sortare a coletelor din Ștefănești, Ilfov, oameni domiciliați în partea de vest a județului Ialomița.

FESTIVALUL LAVANDEI: Movul este la putere, prin miresme și prin frumusețe

Related posts