Administrație Favorite 

EL CENTREAZĂ, EL DĂ CU CAPUL! Victor Moraru şi-a mărit din nou indemnizaţia lunară!

REVOLTĂTOR! Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, câştigă mai mult decât preşedintele României după ce şi-a indexat indemnizaţia cu o valoare apropiată de indicele de inflaţie! El şi-a mărit pentru a doua oară în acest an indemnizaţia lunară care a ajuns acum la 21.375 lei!

Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, câştigă mai mult decât Klaus Iohannis, preşedintele României! Nu, nu este păcăleală, am fi vrut noi, ci crudul adevăr! Ajuns vătaf pe banul public judeţean, Moraru siluieşte bugetul judeţean lună de lună pe tot mai mulţi bani. Fără să-i pese vreo clipă că judeţul pe care-l administrează de aproape doi ani şi jumătate este printre cele mai sărace din România, fostul primar de Amara îşi măreşte indemnizaţia după cum îi vine, semnând o simplă decizie de preşedinte de Consiliu Judeţean.

Indemnizaţie, după buget, “mică”!

Victor Moraru ştie că funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa ţine cât rezistă majoritatea formată din consilierii PSD – ALDE. Una fragilă ce se poate rupe dacă grupul PNL, luat la mişto în fiecare şedinţă de preşedintele arogant, va ajunge la capătul răbdării şi va bate palma cu aripa anti-Moraru din Consiliul Judeţean iar la contrapartidă cu o funcţie de vicepreşedinte l-ar trimite în civilie şi l-ar arunca pe Victor Moraru la coşul de gunoi al administraţiei judeţene.

Cum lunile trec repede şi nu se ştie ce îţi rezervă ziua de mâine în condiţiile unei funcţii ce stă doar pe amiciţia politică de conjunctură cu cei trei aleşi judeţeni ALDE, şeful instituţiei judeţene bate record după record atunci când îşi stabileşte după bunul plac indemnizaţia lunară pe care ialomiţenii i-o bagă în buzunar.

Printr-o dispoziţie semnată în 18 octombrie, începând cu luna octombrie, deci retroactiv, indemnizaţia lunară a fost stabilită la 21.375 lei, mai mare decât salariul preşedintelui României! Soldaţi disciplinaţi şi dispuşi să nu iasă din cuvântul său indiferent de situaţie, vicepreşedinţii Cătălin Grigore (PSD) şi Ionel Gae (ALDE) au începând cu luna octombrie câte 19.000 lei brut pe lună!

Motivul invocat în documentul semnat cu mânuţa sa competentă este existenţa a cel puţin trei proiecte cu finanţare europeană în derulare la Consiliul Judeţean Ialomiţa, indiferent de valoarea ori utilitatea acestora. Stupiditatea merge până la capăt, atunci când autorul Victor Moraru, sub semnătura lui Victor Moraru, stabileşte, cităm: „Prin grija Direcţiei Coordonare Organizare, prezenta dispoziţie va fi comunicată domnului Victor Moraru şi Direcţiei Buget Finanţe.”! Aţi înţeles, da? Moraru decide mărirea indemnizaţiei, Moraru o aprobă şi la final Moraru se anunţă că şi-a mărit venitul lunar!

Când îşi va mări Moraru din nou indemnizaţia?

Preşedintele Consiliului Judeţean n-a rezistat decât cinci luni cu o indemnizaţie lunară de „doar” 20.520 lei. (DĂ CLICK AICI SĂ VEZI CUI I-A MAI MĂRIT SALARIUL VICTOR MORARU LA VREMEA RESPECTIVĂ!) Una stabilită, evident, tot printr-o dispoziţie personală semnată în ultima zi din luna mai tocmai pentru a nu rata venitul suplimentar începând cu prima zi a lunii în curs. În aceste condiţii se naşte întrebarea: „Când işi va mări Moraru din nou indemnizaţia?”

În acest ritm este imposibil de anticipat până la cât va urca valoarea lunară a indemnizaţiei personale, tupeul şefului administraţiei judeţene având limite greu de estimat. Cert este că faţă de anul 2017, primul an complet cu el în fruntea Consiliului Judeţean Ialomiţa, atunci când a încasat aproape 90.000 lei pentru faptul că gestionează bunurile şi banii judeţeni, anul 2018 îi va aduce o creştere spectaculoasă a banilor ajunşi în buzunare, peste 60%! La polul opus salarizării şefilor Consiliului Judeţean, Ialomiţa este printre cele mai sărace judeţe iar nivelul investiţiilor de anvergură în dezvoltare este penibil de mic.

Related posts