Administrație Favorite Social 

Fetești: Bilanț impresionant al campaniei de sterilizare

Fetești: 231 animale de companie au fost sterilizate în ultimele zile la sediul pentru gestionarea câinilor fără stăpân.

Campania de sterilizare desfășurată de DADPP Fetești, începută în ultima zi a lunii februarie, a fost până acum una de succes.

A opta acțiune de acest gen, găzduită la sediul pentru gestionarea câinilor fără stăpân administrată de autoritatea locală, s-a bucurat de sprijinul iubitorilor de animale de companie.

231 de animale din gospodăriile cetățenilor municipiului au fost sterilizate. Medicii veterinari au operat și tratat 92 de câini și 139 pisici.

Ne bucură faptul că locuitorii municipiului Fetești au înțeles importanța legală a acestei campanii. La fiecare ediție constatăm că din ce în ce mai mulți crescători de animale de companie aleg să le sterilizeze.”, au transmis cei de la DADPP.

Acțiunea de sterilizare a fost susținută de Consiliul Local, Primăria Fetești, voluntari din oraș, echipa de medici Greenvert Care, ONG-urile Paws of Love și Pawscare Vet. (FOTO: FACEBOOK – DADPP Fetești)

8 câini au fost capturați pe străzi după sesizări ale locuitorilor

Echipele de ecarisaj ale DADPP Fetești au intervenit în urma mai multor sesizări venite de la cetățenii municipiului.

Specialiștii din cadrul Compartimentului pentru Gestionarea câinilor fără stăpân au acționat în perioada 27.02.2023 – 06.03.2023 pentru prinderea mai multor câini aflați pe străzi.

8 animale au fost capturate pe străzile Corbului, Curcani, Fermei, General Averescu, Vasile Lupu și Dacia și au fost transportate la centrul de îngrijire a câinilor fără stăpân.

Related posts