Administrație Favorite Finanţări 

FETEȘTI: Sediu nou pentru Primărie și extinderea rețelei de alimentare cu gaz metan, investițiile anului 2024

FETEȘTI: Două investiții majore, așteptate de ani de zile de locuitori, vor fi implementate anul viitor în municipiul din estul județului.

Municipiul din estul județului va avea în derulare în anul 2024 două investiții majore, cu impact direct asupra creșterii calității vieții locuitorilor.

Așteptată de 15 ani, construirea unui nou sediu pentru Primărie este mai aproape ca niciodată, procedurile de licitație fiind în plină desfășurare.

Cu finanțarea asigurată de la bugetul de stat, prin CNI (Compania Națională de Investiții), lucrarea de edificare a noului sediu administrativ este programată a începe chiar la începutul anului 2024.

După ce CNI va stabili constructorul ce va ridica noul sediu al Primăriei, municipalitatea va încheia contractul de execuție iar lucrările vor demara în cel mai scurt timp.

„Construirea unui sediu pentru Primăria Fetești este o dorință foarte veche a noastră, a feteștenilor. Ne dorim de 15 ani un sediu modern pentru instituție și acum suntem mai aproape ca oricând de îndeplinirea acestui obiectiv administrativ.”, a transmis Laurențiu Șonchereche, primarul Municipiului Fetești.

 CITEȘTE ȘI: FETEȘTI: S-A SCOS LA LICITAȚIE EXECUȚIA NOULUI SEDIU AL PRIMĂRIEI!

În decembrie se semnează contractul pentru extinderea rețelei de alimentare cu gaz metan

Luna viitoare se va semna contractul de execuție a extinderii rețelei de alimentare cu gaz metan, investiție așteptată de mii de locuitori din Fetești.

Extinderea rețelei de alimentare cu gaz metan este un proiect deosebit de important pentru comunitatea noastră. Implementarea lui va aduce condiții mai bune pentru cetățeni dar și plus valoare Municipiului Fetești. (LAURENȚIU ȘONCHERECHE, primar Fetești)

 Cei care vor executa lucrările de extindere vor demara lucrările imediat ce vremea o va permite, chiar în debutul primăverii anului viitor.

CITEȘTE ȘI: MUNICIPIUL FETEȘTI A PRIMIT FINANȚARE PENTRU REȚEAUA DE ALIMENTARE CU GAZ METAN

132,58 milioane lei (aproape 27 milioane euro) este valoarea totală a proiectului de investiții: „Extindere rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în cartierele Coloniști, Fetești-Oraș, Vlașca, Buliga din Municipiul Fetești și înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în Stelnica, județul Ialomița.”.

Este singurul proiect de acest gen din județul Ialomița care a primit finanțare prin  Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Related posts