Favorite Sport 

FOTBAL: Remiză amicală între Unirea Slobozia și Dacia Unirea Brăila

Unirea Slobozia a marcat de două ori dar nu a câștigat meciul de pregătire cu Dacia Unirea Brăila, fostă divizionară secundă, acum colegă de serie în liga a treia.

2 – 2 a fost scorul meciului amical dintre Unirea Slobozia și Dacia Unirea Brăila, partidă de 120 minute împărțite în două reprize.

Antrenorii celor două echipe au ales această formulă inedită de meci pentru a trimite pe teren toți fotbaliștii aflați pe băncile de rezerve.

Meciul s-a disputat pe terenul de la Mihail Kogălniceanu pentru că Unirea bifează încă o iarnă în care nu are posibilitatea de a avea măcar un teren decent de antrenament în Slobozia.

Scorul a fost deschis de Adrian Moldovan. Unirea Slobozia a avut apoi două mari ocazii prin Alexandru Muscă, atacant transferat în această iarnă.

Dacia Unirea Brăila a reușit în ultimele minute ale primei ore de joc să egaleze, gol înscris de Patrick Petre din lovitură de la 11 metri.

În partea secundă mutările din cele două formații au diluat din forța ofensivă. O eroare în lanț în apărare semnată de fundași dar și de portar au adus golul doi în contul brăilenilor, autor Gabi Batchabi.

Intrarea lui Adrian Răduca a dinamizat jocul formației lui Enache Costea și Unirea Slobozia a reușit să egaleze grație golului semnat de Cristian Ene, alt atacant venit pentru returul de campionat.

Fără alte mari ocazii de a marca până la final, Unirea Slobozia și Dacia Unirea Brăila au terminat 2 – 2 meciul amical.

Formația de pe primul loc din seria a doua a ligii a treia va juca săptămâna viitoare un alt meci de pregătire cu echipa secundă FCSB.

Încă nu știm exact unde vom juca săptămâna viitoare cu FCSB II, Slobozia ori altă localitate, totul depinde de vreme și de starea gazonului.”, a anunțat Ilie Lemnaru, manager Unirea Slobozia.

Related posts