Favorite Sport 

TOTUL PENTRU PROMOVARE: Unirea Slobozia are trei noi atacanți în lot

Unirea Slobozia are cinci noi fotbaliști în componență pentru promovarea în liga a doua. Trei dintre ei joacă în compartimentul ofensiv.

Unirea Slobozia și-a reluat pregătirea pentru acumularea energiei necesare parcurgerii fără greșeală a returului sezonului competițional 2019 – 2020.

Aflată pe primul loc la finalul turului, campioana de toamnă a seriei a doua din liga a treia și-a propus să marcheze mai mult în retur.

Cu 35 goluri trecute în cont în prima jumătate a campionatului, Unirea Slobozia are al doilea atac din serie, după CS Afumați, echipa clasată pe locul 2 la doar un punct distanță.

Trei atacanți valoroși la nivel de liga a doua

Ricardo Petre Mihalache, atacant ce va împlini 25 ani în luna mai, va îmbrăca tricoul galben-albastru. El a jucat la Înainte Modelu, a fost luat de Gloria Buzău, echipă unde a marcat goluri importante atât pentru promovare cât și în meciurile din liga a doua.

Un fotbalist crescut la Academia „Gheorghe Hagi” vine la Unirea Slobozia pentru promovare. Cristian Ene are 22 ani, joacă vârf de atac și a debutat în Liga 1 cu Viitorul Constanța.

El a fost golgheterul echipei a doua a Viitorului atunci când formația evolua în liga a treia și a marcat chiar împotriva Unirii, antrenată atunci de Ion Ionescu.

Cristian Ene a evoluat la Universitatea Cluj și la ASU Poli Timișoara. El și-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor în UEFA Youth League în cele cinci meciuri jucate.

Al treilea nume nou în atac este Alexandru Muscă. Acesta a mai jucat la Brăila și Farul Constanța, în liga a doua, iar acum vine la Unirea Slobozia de la Minaur Baia Mare.

La nivelul ligii a doua atacantul de 23 ani a marcat 16 goluri la echipele pentru care a jucat.

Vlad Suciu revine la Unirea Slobozia

Compartimentul defensiv a primit și el întăriri la început de an. Un portar și un mijlocaș defensiv folosit în trecut ca fundaș apar pe lista noilor-veniți în echipa lui Enache Costea.

Ionuț Gurău are 20 ani și a apărat până acum la Academia „Gheorghe Hagi”, Farul Constanța, Gloria Buzău și Daco-Getica.

În fața sa va evolua Vlad Suciu (foto) care se întoarce la Unirea Slobozia după ce a evoluat la Minaur Baia Mare.

Fotbalistul a jucat pentru trupa lui Enache Costea în ediția trecută de campionat ca fundaș dar fosta echipă l-a folosit ca mijlocaș central.

Au venit la Unirea Slobozia fotbaliști valoroși, cu experiența meciurilor din liga a doua, acolo unde vrem să ajungem. Suntem în căutarea unui mijlocaș central ofensiv pe care vream să-l aducem cât mai repede. Sunt convins că fotbaliștii veniți la echipă vor aduce plusul de valoare necesar pentru a ne atinge obiectivul promovării.”, este optimist Ilie Lemnaru, managerul echipei.

Related posts