Favorite Sănătate 

SCANDAL: Acuzată că a dat cu subsemnatul la DIICOT, Mariana Iancu și-a pus poalele în cap

Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, l-a invitat pe deputatul PNL Tinel Gheorghe să facă vizită în spital îmbrăcat ca lăuzele: în capot și fără lenjerie intimă!

Mariana Iancu a fost chemată la DIICOT să explice ce se întâmplă în Spitalul Județean de Urgență Slobozia!”, a fost informația oferită presei de Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița.

Parlamentarul PNL a rămas surprins neplăcut de mirosul urât de la parterul Spitalului Județean, unul care persistă de ani de zile.

Managera celei mai mari unități medicale din județ a infirmat cele spuse de deputatul liberal și a ieșit la atac.

Domnul Tinel a fost în spital. Singurul lucru care l-a deranjat a fost că mirosea urât. În fiecare zi Spitalul Județean are un om și o pompă și trage apa din subsol pentru că mai ales când plouă tot se strânge la noi în Spital, nu invers.”, a explicat Mariana Iancu.

Șefa Spitalului Slobozia a adăugat că fără investiții urgente la rețeaua de canalizare a municipiului nu se va putea rezolva prea curând problema urât mirositoare de la subsolul clădirii.

Mariana Iancu a avut apoi grijă să-l invite pe deputatul Tinel Gheorghe să viziteze secția de neonatologie îmbrăcat ca lăuzele (n.red. Femei aflate în primele 6 – 8 săptămâni după naștere).

Dacă știam că este în spital, eu îl introduceam pe secția de neonatologie, vă jur… Dintr-un motiv care cred că era benefic pentru domnul Tinel. Acolo lăuzele au un alt regim, adică nu au voie să poarte lenjerie intimă și au cămășile acelea largi. Cred că îi făceau bine în campania electorală, îl ajutau să aibă un succes fulminant la președinția Consiliului Județean.”, a spus Mariana Iancu.

Tinel Gheorghe: „Când intri în Spital te trăsnește, nu miroase a Spital, miroase a cocină”

Invitat să nu poarte lenjerie intimă la vizita în Spitalul Județean de Urgență Slobozia, deputatul Tinel Gheorghe nu a rămas dator.

Eu nu m-am referit la mirosurile doamnei Iancu, m-am referit la împuțiciunea din Spital. Atunci când intri te trăsnește, nu miroase a Spital, miroase a cocină.”, a reacționat șeful PNL Ialomița.

Tinel Gheorghe consideră prioritate zero curățarea subsolului și nu cheltuirea a peste jumătate de milion de euro pe un heliport la Spitalul Județean de Urgență.

Doamna Iancu vine de la Vivani și confundă groapa de gunoi cu Spitalul Județean. I-a rămas mirosul imprimat și nu distinge. Dacă acesta este discursul doamnei Iancu înseamnă că atât pot PSD și Victor Moraru la momentul acesta.”, a plusat deputatul PNL.

Related posts