Favorite Sport 

FOTBAL: Unirea Slobozia a pierdut primul amical al anului

Unirea Slobozia, una dintre favoritele seriei a doua din liga a treia la promovare, a fost depășită cu 2 – 0 de divizionara secundă Metaloglobus București.

Unirea Slobozia nu și-a găsit cadența și a pierdut primul amical al anului 2020, meci venit după pauza de iarnă.

Partida de pregătire cu Metaloglobus București a fost ocazia perfectă pentru antrenorul Enache Costea să-i vadă pe teren pe fotbaliștii aduși până acum în lot.

Tehnicianul i-a folosit în prima jumătate a meciului pe Gurău, în poartă, fundașii Comșa, Lazăr, Dinu și Toma, mijlocașii Suciu, Lemnaru și Danciu, iar în atac Mihalache, Cristian Ene și Moldovan.

La pauză antrenorul a trimis pe teren o altă formulă de echipă: Poiană – Drăghici, Ibrian, Dumbrăvean, Gherasim – Chebac, Milotin, Unguru – Răduca, Muscă, Năstase.

Spre finalul meciului au mai intrat să prindă câteva minute de joc Stroie și Negroiu.

Îmbucurătoare este revenirea pe teren a tânărului atacant Mihăiță Năstase, accidentat grav în deplasarea cu Dacia Brăila.

El vrea să-și recâștige rapid un loc de titular și să ajute Unirea Slobozia să urce pe primul loc în serie în ceea ce privește numărul de goluri marcate.

Până la pauză cele două echipe au reușit să se anuleze reciproc iar la odihnă s-a intrat cu scor „alb”, 0 – 0.

Golurile au apărut în repriza secundă și ele, două la număr, s-au marcat în poarta Unirii Slobozia.

Plusul de experiență specific ligii a doua (Metaloglobus București ocupă locul 7) i-au adus pe bucureșteni mai mult spre careul advers.

Au marcat Lungu, în minutul 50, și Ovidiu Herea, min. 58, din lovitură de la 11 metri.

Până la plecarea în cantonamentul de la Izvorani (programată pe 4 februarie), Unirea Slobozia va mai juca împotriva Gloriei Buzău, altă echipă din liga a doua.

Meciul cu ocupanta locului 10 în Liga 2 se dispută joi, 30 ianuarie, de la ora 12.00, pe stadionul din Râmnicu Sărat.

Related posts