Favorite Sport 

Fundașul Gabriel Lazăr, suspendat trei etape! Vezi ce amendă usturătoare trebuie să plătească!

Fundașul Gabriel Lazăr va vedea din tribună următoarele trei meciuri ale echipei Unirea Slobozia, a decis Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

Fundașul Gabriel Lazăr nu a putut să-și țină nervii în frâu la finalul meciului pierdut de Unirea Slobozia cu Metaloglobus București și va fi obligat să stea pe tușă trei etape.

Aprigul apărător din defensiva echipei lui Adrian Mihalcea a fost cel care l-a faultat în careu în primul minut al prelungirilor pe Radu Chiriac iar oaspeții au plecat cu trei puncte mari de la Slobozia.

Imediat după fluierul de final al partidei, fundașul Gabriel Lazăr i-a reproșat pe un ton vehement centralului Marius Omuț maniera de arbitraj presărată cu greșeli mari (printre care și o lovitură de la 11 metri neacordată Unirii Slobozia în minutul 50) iar acesta i-a oprit carnetul de fotbalist.

Cazul său a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal care a decis suspendarea pentru 3 etape a lui Lazăr.

În plus, fotbalistul Unirii Slobozia este obligat să achite și o amendă usturătoare în valoare de 3.500 lei.

În aceeași ședință s-a decis suspendarea pentru o etapă a atacantului Ibrahim Sory Diarra și amendarea acestuia cu 530 lei pentru cartonașul roșu primit în meciul dintre Unirea Slobozia și Metaloglobus București.

Atacantul a fost trimis la vestiare cu cinci minute înainte de final, atunci când a primit al doilea cartonaș galben după ce și-a lovit cu piciorul un adversar în încercarea de a relua pe spate o minge din interiorul careului mare.

Unirea Slobozia joacă duminică în deplasare cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, ultima clasată din Liga 2, în ultima etapă a sezonului regular.

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea are 19 puncte, ocupă locul 16 în clasament și va avea de jucat șase meciuri cât șase finale în play-out pentru a evita retrogradarea în Liga 3.

Related posts