Favorite Sport 

HCM SLOBOZIA SE DESTRAMĂ: Antrenorul principal și mai multe jucătoare au plecat de la echipă

HCM Slobozia a rămas fără antrenor principal după ce Gheorghe Covaciu a părăsit echipa pe care a condus-o în ultimii 3 ani și jumătate.

HCM Slobozia nu mai are antrenor principal. Conducerea clubului a anunțat că înțelegerea cu Gheorghe Covaciu nu s-a mai prelungit și pentru sezonul viitor.

A fost o colaborare minunată, 3 ani în care profesionalismul dumneavoastră a fost determinant pentru maturizarea proiectului HCM Slobozia. Ne despărțim astăzi dar știm că veți rămâne prietenul HCM Slobozia.”, este mesajul postat pe pagina de socializare a clubului.

Cu Gheorghe Covaciu antrenor principal HCM Slobozia a retrogradat din Liga Florilor în 2018 pentru a promova un an mai târziu și a ajuns până în sferturile Cupei României în 2019.

Conducerea echipei a anunțat că are deja o listă cu posibili înlocuitori ai lui Covaciu care au fost contactați în vederea negocierilor privind preluarea băncii tehnice.

Mai multe jucătoare au plecat de la echipă

Scăpată de retrogradare grație pandemiei de coronavirus echipa feminină de handbal are lotul subțiat de plecări.

Oficial doar patru handbaliste sunt anunțate ca plecate deși informațiile neoficiale spun că numărul acestora este mult mai mare.

Mouna Jlezi (foto), pivotul din Tunisia, pleacă după trei campionate jucate pentru echipa din Bărăgan. Și Ana Ciolan și-a predat echipamentul și va evolua în altă parte.

Una dintre pierderile importante este Andreea Ivan, un lider pe teren în multe momente grele ale jocului. Handbalista a ales să nu-și mai prelungească înțelegerea cu HCM Slobozia.

Portărița Andreea Polocoșer nu mai are contract și este tentată să plece însă conducerea clubului încearcă s-o convingă să semneze pentru măcar un an de zile.

În condițiile în care echipele din Liga Florilor ce vor să nu facă doar act de prezență în sezonul viitor aproape și-au definitivat loturile cu jucătoare de top din România și din Europa, viitorul este cenușiu la HCM Slobozia.

Fără un buget sigur asigurat de Consiliul Local Slobozia, unicul finanțator al formației feminine de handbal, cel mai probabil campionatul viitor va începe cu un lot subțire în care unicul obiectiv rămâne cel cunoscut, evitarea retrogradării.

ÎNCĂ UN PROIECT RATAT DE ADRIAN MOCIONIU: Terenuri sintetice construite în țară. Slobozia a fost sărită din schemă!

Related posts