Favorite Politică 

LUMINIȚA BARCARI: „Mă așteptam la o candidatură pentru funcția de primar la Fetești”

Luminița Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării, este prima opțiune a PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Fetești.

Luminița Barcari, una dintre cele mai bine văzute persoane din zona Fetești, a anunțat că orice candidatură va trebui aprobată atât de liberali cât și de familie.

Actual secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării, fost inspector școlar județean hăituit ani de zile de PSD și fost consilier județean PNL, Luminița Barcari pare a fi soluția câștigătoare pentru Primăria Fetești.

Vreau să fiu foarte sinceră, pentru o candidatură la Primăria Fetești da, mă așteptam. La Consiliul Județean nu mă gândisem. Nu iau o decizie finală până nu mă propune partidul și nu mă sfătuiesc cu familia. (LUMINIȚA BARCARI, secretar de stat Ministerul Educației și Cercetării)

 

Preocupată înainte de toate să fie un bun profesionist la catedră și în funcțiile administrative din învățământ, ea este de departe favorită la a candida din partea PNL.

Pentru o candidatură la funcția de primar al municipiului Fetești sunt în discuție foarte multe variante, cu foarte multe soluții, suntem în negocieri.”, a precizat doamna secretar de stat.

Sunt voci în PNL Ialomița care susțin că poate fi un candidat puternic și președinția Consiliului Județean Ialomița, mai ales după ce s-au centralizat datele sondajului de opinie intern.

În organizația județeană PNL sunt câteva persoane care ar putea să candideze cu succes la președinția Consiliului Județean Ialomița. Dacă PNL Ialomița mă va desemna, voi fi onorată să reprezint Partidul Național Liberal.”, a spus Luminița Barcari.

Întrebată cât ar conta dorința de a candida și cât ar conta sarcina de partid, Luminița Barcari nu a făcut un procentaj.

Nu vă pot spune unde mi-aș dori să candidez. Trebuie mai întâi să am propunerea din partea PNL și după ce voi discuta cu familia voi lua o decizie.”, a adăugat doamna Barcari.

Related posts