Favorite Sport 

Unirea Slobozia, a doua victorie fără gol primit în deplasare

Unirea Slobozia s-a impus la limită cu FK Csikszereda, gol marcat în prima repriză de fundașul Gabriel Lazăr.

Unirea Slobozia a uitat rapid meciul mai puțin reușit de pe teren propriu cu Farul Constanța și se întoarce din nou cu tolba plină de puncte dintr-o deplasare grea, pe un teren unde nu a reușit să câștige liderul FC U Craiova1948.

FK Csikszereda a început tare meciul cu trupa lui Enache Costea și și-a procurat rapid trei lovituri de la colț. Linia de apărare dirijată de Gabriel Lazăr și-a făcut însă datoria și tabela a rămas neschimbată.

Chiar dacă la una dintre ele, cea din minutul 9, lovitura de cap a lui Suciu Toni a fost apărată de portarul Poiană. Unirea nu s-a mulțumit doar cu o apărare exactă și a încercat să-și surprindă adversarul pe contraatac.

Așa s-a născut o lovitură de colț din stânga atacului, Adrian Răduca centrează perfect până la Gabriel Lazăr care sare mai sus decât adversarul direct și plasează mingea jos, la colț, imposibil de ajuns de plonjonul disperat al portarului Rybansky.

La adăpostul avantajului minim Unirea Slobozia a combinat bine și a ținut mingea departe de poarta proprie, iar ocaziile clare de gol au întârziat să apară.

Chiar dacă a făcut câteva schimbări ofensive, antrenorul gazdelor nu a reușit să imprime agresivitatea necesară pentru a pune presiune și a-i obliga să greșească pe fotbaliștii Unirii.

Toma și compania au știu să apere în stil italian golul în plus de pe tabelă iar la final o nouă victorie urcă bilanțul primelor opt meciuri disputate în Liga 2 la 13 puncte strânse.

Suficiente pentru un loc 7 de pe care se poate visa cu ochii deschiși la o clasare în play-off, sinonimă cu rămânerea în Liga secundă și în sezonul 2021 – 2022. (FOTO: Pinti Attila, sport.szekelyhon.ro)

FK Csikszereda: Rybansky – Takacs, Palmeș, Apro, Marrone, Savin, Csuros, Eder, Meszaros, Toni, Janos. Au mai jucat: Schieb, Bauza, Rotar, Bor. Antrenor: Valentin Suciu.

UNIREA Slobozia: Poiană – Ibrian, Lazăr, Suciu, Toma, Lemnaru, Danciu, Chebac, Răduca, Moldovan, Trucă. Au mai jucat: Ghiță, Adăscăliței, Ene, Dinu, Pocol. Antrenor: Enache Costea.

Related posts