Favorite Sport 

Unirea Slobozia are emoții pe final de an. Adrian Mihalcea vrea măcar trei puncte din trei meciuri

Unirea Slobozia a înregistrat două înfrângeri la rând după ce în primele 10 etape era singura echipă din Liga 2 fără meci pierdut.

Unirea Slobozia a pierdut la limită, scor 1 – 0, pe teren propriu cu Gloria Buzău și deasupra echipei de adună nori cenușii.

Cu o apărare improvizată după accidentările fundașilor centrali Ionuț Dinu și Dmytri Pospielov, echipa antrenată de Adrian Mihalcea are final greu de an, cu trei partide dificile, două în deplasare și una pe teren propriu.

Adrian Mihalcea: „De câteva meciuri nu jucăm ce trebuie!

Cele două înfrângeri nu au picat deloc bine în tabăra celor de la Unirea Slobozia, mai ales că, dincolo de rezultatele negative, nici jocul prestat nu s-a ridicat la nivelul unei echipe ce vizează mai întâi un loc în play-off și apoi măcar un joc de baraj pentru promovarea în Liga Națională.

„Am intrat într-o crispare, vorbeam de ceva timp de această pantă descendentă. Glumind, bine că în momentul de față avem puncte, altfel riscam să ieșim din obiectiv. De câteva meciuri nu jucăm ce trebuie iar când nu avem noroc, e greu!”, a spus Adrian Mihalcea după meciul pierdut cu Gloria Buzău.

Antrenorul echipei Unirea Slobozia a lăsat de înțeles că din iarnă ar putea să renunțe la anumiți fotbaliști din lot.

„Mergem înainte, mai avem trei meciuri foarte grele până la pauza de iarnă, iar atunci vom trage linie! Le-am transmis și jucătorilor că suntem într-o evaluare, iar de cei care nu dau satisfacție, și asta le-am transmis și lor, ne vom despărți.”, a adăugat Mihalcea.

El și-a fixat ca obiectiv pentru ultimele trei meciuri din Liga 2 din 2023 obținerea a măcar trei – patru puncte pentru a avea un final de sezon regular mai liniștit în primăvară.

Unirea Slobozia joacă vineri seară, de la ora 18.00, cu echipa campionii FC Argeș, la Mioveni, meci televizat.

După pauza impusă de meciurile echipelor naționale, va avea meci tot în deplasare, cu formația Concordia Chiaja, și ea angrenată în lupta pentru un loc în play-off.

În ultima etapă din Liga 2 din acest, Unirea joacă pe teren propriu cu nou-promovata Ceahlăul Piatra Neamț.

În acest moment, Unirea Slobozia ocupă locul 3 în Liga 2, cu un total de 24 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 2, la trei puncte în urma formației de pe primul loc și cu cinci puncte peste locul 7.

Related posts