Favorite Sport 

Unirea Slobozia își întărește defensiva cu un fundaș cu meciuri în Liga 1

Unirea Slobozia a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru împrumutul până la finalul campionatului a lui Vlăduț Andreș.

Unirea Slobozia, locul 3 în Liga 2, își întărește și defensiva după ce a plusat la capitolul ofensiv cu aducerea unui atacant bulgar și a unui mijlocaș cu peste 200 jocuri la nivelul primei ligi din România.

Este vorba de Vlăduț Andreș, un fundaș de 23 ani ce a prins de 26 lotul echipei FC Voluntari în meciuri din Liga 1 și Cupa României, pe teren intrând de 15 ori în campionat și în Cupă.

„Cluburile FC Voluntari și Unirea Slobozia au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Vlăduț Andreș până la sfârșitul acestui sezon. Fundașul central, în vârstă de 23 ani, a jucat până acum în 15 partide pentru formația noastră și a marcat un gol. Clubul nostru îi urează mult succes la noua sa echipă.”, au transmis cei de la FC Voluntari. (FOTO: www.liga2.prosport.ro)

Unirea s-a despărțit de Alexandru Melniciuc

Dacă la capitolul veniri Unirea are trei jucători noi, la capitolul plecări clubul a anunțat despărțirea de Alexandru Melniciuc.

Fotbalistul era împrumutat de la Universitatea Craiova dar nu se va întoarce în Oltenia ci va rămâne lângă Capitală, urmând a evolua tot sub formă de împrumut la CS Tunari.

Unirea Slobozia și-a reluat săptămâna trecută antrenamentele și va avea primul meci de pregătire în compania partenerului tradițional Abatorul Slobozia, sâmbătă, 20 ianuarie.

Related posts