Eveniment 

Urmărire ca-n filme în seara de Crăciun pe străzile din Grindu

Urmărire cu mașini, accident de circulație și înjunghiere cu un briceag, produse vineri seară pe raza comunei Grindu.

Urmărire ca-n filme, mașini lovite, bătaie, bărbat tăiat cu un briceag și mașină abandonată, toate au stricat liniștea primei seri de Crăciun în comuna Grindu.

În jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Roată au fost sesizați prin apel la 112 că pe raza comunei Grindu s-a produs un accident de circulație în urma căruia părțile s-ar fi agresat reciproc.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în zona unei stații de alimentare carburant de pe raza localității Grindu, ocupanții a două autoturisme și-ar fi adresat injurii, iar la un moment dat, un bărbat de 35 de ani l-ar fi înjunghiat cu un briceag pe un tânăr în vârstă de 24 de ani.

În timpul altercației, o parte dintre ocupanții unuia dintre autoturisme au plecat de la fața locului, iar un alt bărbat, de 33 de ani, a pornit în urmărirea lor cu celălalt autovehicul.

La o distanță de aproximativ 50 de metri de stația de alimentare carburant acesta din urmă ar fi acroșat un autoturism ce se deplasa în aceeași direcție de mers, un stâlp de electricitate, și un autovehicul parcat, în urma impactului fiind rănit un tânăr de 21 de ani, ce se afla lângă autoturismul parcat.”, a precizat IPJ Ialomița într-un comunicat de presă emis sâmbătă dimineață.

Șoferul în vârstă de 33 de ani a fugit de la locul producerii accidentului și a abandonat autoturismul pe raza localității Grindu, fugind pe jos într-o direcție necunoscută, iar victimele au fost transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea identificării bărbatului ce a fugit de la locul faptei și stabilirii întregii situații de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, a mai precizat IPJ Ialomița.

Cetățenii din Slobozia și din Ciulnița pot ieși la pensie cu doi ani mai devreme

Related posts