Favorite Politică 

Ștefan Mușoiu, președintele Comisiei pentru afaceri europene

Ștefan Mușoiu, deputat PSD ales pentru al doilea mandat de parlamentar de Ialomița, face parte și din Comisia de transporturi și infrastructură din Camera Deputaților.

Ștefan Mușoiu, prim-vicepreședinte PSD Ialomița, a fost ales de către colegii din Camera Deputaților președinte al Comisiei pentru afaceri europene imediat după depunerea jurământului și constituirea comisiilor de specialitate.

Funcția de președinte al Comisiei pentru afaceri europene, în care am fost învestit prin votul și sprijinul colegilor, este o onoare și, concomitent, o responsabilitate care mă determină să mă implic și mai mult pentru respectarea ad litteram a angajamentelor luate în fața dumneavoastră, a tuturor ialomițenilor.”, a spus deputatul social-democrat imediat după alegerea sa ca șef al Comisiei pentru afaceri externe.

Ștefan Mușoiu nu a ratat ocazia de a-i mulțumi lui Marian Pavel, președintele PSD Ialomița și actual șef al Consiliului Județean Ialomița, pentru sprijinul politic și a promis că va exista o colaborare strânsă pentru dezvoltarea județului.

Deși 2020 a fost un an dificil, consider că trebuie să ne motivăm și mai mult și să ne concentrăm pe identificarea soluțiilor legislative optime pentru oameni, pentru creșterea calității vieții și revenirea la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții.” (ȘTEFAN MUȘOIU, deputat PSD)

Ialomița trebuie să beneficieze de o parte consistentă din cele 30 de miliarde de euro care ar putea intra în România prin PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență – dacă proiectele vor respecta domeniile de interes statuate de către Comisia Europeană, respectiv digitalizarea, protecția mediului, sustenabilitatea economică sau educația.”, a adăugat deputatul PSD.

Ștefan Mușoiu va face parte și din Comisia de transporturi și infrastructură din Camera Deputaților iar din această postură parlamentarul a promis că principalul obiectiv de urmărit în 2021 rămâne realizarea pasajului suprateran de la Drajna, o investiție așteptată de mai bine de trei decenii. 

Related posts