Sport 

BILANȚ DE FINAL DE AN: Rezultate de excepție la Unirea Slobozia, de la cei mai mici juniori la echipa de seniori

Unirea Slobozia se mândrește fotbalistic la finalul unui an teribil de greu din punct de vedere administrativ.

Unirea Slobozia și Consiliul Județean Ialomița au premiat echipele de copii, juniori, seniori și pe cei mai buni doi fotbaliști, cu jocuri în echipele naționale ale României.

Unirea Slobozia încheie un an 2019 în care a fost la un pas de desființare. Lăsați în primăvară fără bani de Primăria Slobozia, fotbaliștii ce joacă la toate echipele clubului au primit gura de oxigen necesară de la Consiliul Județean Ialomița.

Cu finanțarea asigurată atât pe anul ce se încheie cât și pe anul 2020, liniștea financiară a adus și rezultate pe măsură în plan fotbalistic.

Grupele de copii și juniori de la Unirea Slobozia au fost premiate de Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița.

Toți copiii au urcat pe scenă alături de antrenorii lor, Ion Ionescu, Adrian Cristea, Marius Milea, Gheorghe Dumitru, Cristian Niță, pentru a primi un mic cadou din partea instituției județene.

Doi fotbaliști de la Unirea Slobozia la naționalele României

La final de an este bine când avem motive de sărbătoare și în ceea ce privește clubul de fotbal Unirea Slobozia avem din plin. Toate echipele se prezintă bine și nu mă îndoiesc că vor aduce în curând trofee la Slobozia.”, a fost mesajul lui Victor Moraru.

Președintele Consiliului Județean Ialomița a remarcat clasarea pe primul loc a grupei 2010 la Winter Kids Cup de la Ploiești și clasarea pe podium a grupei 2011 la aceeași competiție.

Locul 1 în campionat pentru echipele de juniori C, juniori D și juniori E sunt alte performanțe ale echipelor Unirea Slobozia în 2019.

De remarcat și locul 3 al formației de juniori U15 elite dar și primul loc obținut la turneul Gheorghe Ola.

Felicitări merită și echipa a doua, grupa 2003 – 2004, ce este înscrisă într-un campionat de seniori și care a încheiat turul pe un onorant loc 4.

În fine, echipa de seniori Unirea Slobozia este mai aproape ca niciodată de promovarea în liga a doua, un vis în ultimii ani pentru iubitorii fotbalului din Ialomița.

Cu Enache Costea antrenor principal și secunzii Adrian Cristea și Romeo Soare, Unirea Slobozia a încheiat turul de campionat pe primul loc, fiind singura echipă din serie ce nu a cunoscut înfrângerea.

Finalul premierii fotbaliștilor i-a adus în prim plan pe cei mai buni jucători de la Unirea Slobozia în 2019.

Denis Dragomir, selecționat și titularizat în naționala României U15, este unul dintre cele mai promițătoare produse ale clubului Unirea Slobozia.

Mădălin Pascu, component al echipei de seniori, a jucat pentru naționala României U18 în turneul din Portugalia și a înscris golul victoriei în meciul cu Turcia. (Vezi aici fotografii de la premierea fotbaliștilor Unirea Slobozia!)

Related posts