Eveniment Favorite 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Trei bărbați din Ialomița au murit de coronavirus

Ialomița ridică la 38 numărul persoanelor infectate cu coronavirus și decedate pe teritoriul României. Două victime au murit acasă și una la spital.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat sâmbătă noapte trei noi decese din cauza virusului COVID-19.

Este vorba de trei bărbați din Ialomița cu vârste cuprinse între 39 și 77 ani, doi dintre ei morți la domiciliu, unul decedat la Spitalul Țăndărei.

Este vorba bărbatul de 39 ani asupra căruia existau suspiciuni că a murit din cauza coronavirusului încă de vineri în Spitalul Țăndărei.

La momentul decesului nu venise rezultatul probelor pentru COVID-19 dar toate simptomele avute pe patul de spital indicau prezența virusului.

Confirmarea a venit sâmbătă, atunci când bărbatul din Țăndărei, care nu avea boli asociate cunoscute, a fost inclus pe lista celor omorâți în România de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Un singur caz cu coronavirus a trimis acasă angajați de la două Spitale din Ialomița.

Doi bărbați au murit în casele lor. Apare primul caz de deces și la Urziceni

Oficialii au confirmat în cursul nopții că alte două persoane din Ialomița, cărora nu le-a precizat localitățile de domiciliu, au decedat din cauza coronavirusului.

Este vorba de un bărbat de 60 ani, cu comorbidități obezitare, care a murit încă din data de 25 martie.

În aceeași dată s-a stins din viață un alt bărbat din județ, un bătrân în vârstă de 77 ani. Bătrânul avea un băiat care se întorsese de curând din Marea Britanie, relatează www.barikada.ro. 

Celor doi le-au fost prelevate probe necroptice de către Serviciul de Medicină Legală a doua zi după deces.

Niciunul dintre cei doi nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu o altă persoană confirmată cu coronavirus, este anunțul oficial.

În cazul ambelor persoane rezultatul a fost pozitiv, iar Direcția de Sănătate Publică încearcă să-i identifice pe toți cei care au intrat în contact direct în ultimele zile cu bărbații decedați.

Related posts