Administrație Favorite 

Dragoș Soare face o invitație-șoc! Pe cine vrea viceprimar la Slobozia?

Dragoș Soare, primarul liberal al municipiului Slobozia, i-a lansat o invitație unuia dintre adversarii electorali să i se alăture pentru a dezvolta reședința de județ.

Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia, este gata să-l susțină necondiționat, alături de consilierii PNL, pe cel mai redutabil adversar electoral pe care a reușit să-l depășească „la fotografie” în lupta pentru funcția de primar al reședinței de județ.

Anunțul făcut de Marian Pavel, președintele PSD Ialomița și noul șef al Consiliului Județean Ialomița, de a-l numi în funcția de administrator public al județului pe Alexandru Potor l-a determinat pe Dragoș Soare să-i lanseze candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Slobozia o invitație.

Să vină viceprimar la Slobozia domnul Potor dacă vrea să pună umărul la dezvoltarea municipiului! Îl invit, îl susțin la vedere, cu toți consilierii liberali. Dacă domnul Potor este așa de valoros îl invit să ocupe funcția de viceprimar, alături de mine, a avut al doilea număr de voturi pentru funcția de primar, să construim împreună Slobozia.”, a declarat Dragoș Soare.

Primarul PNL al municipiului Slobozia a adăugat că Alexandru Potor ar fi de un real folos în atragerea și gestionarea fondurilor europene, capitol la care fostul primar Adrian Mocioniu a eșuat lamentabil.

Pe lângă faptul că a ratat continuarea finanțării din bani europeni a parcării subterane, Adrian Mocioniu, acum candidat Pro România pentru Parlament, a îndatorat bugetul local cu un împrumut de 25,4 milioane lei din care a deturnat peste 9 milioane lei.

Am nevoie de un expert pe fonduri europene. Domnul Alexandru Potor este expert pe fonduri europene și îl invit alături de mine dacă își dorește cu adevărat să pună umărul la dezvoltarea orașului. Facem o înțelegere astfel încât un om de foarte bună calitate și pricepere să vină viceprimar pentru binele cetățenilor Sloboziei., a mai spus Dragoș Soare.

Related posts