Administrație Favorite 

Alexandru Potor va fi viitorul administrator public al județului

Alexandru Potor a fost consolat cu o funcție publică de către colegii din PSD după ce a pierdut alegerile pentru funcția de primar al municipiului Slobozia.

Alexandru Potor, deși și-a dorit să ajungă primarul municipiului Slobozia pentru a-l duce rapid într-o dezvoltare fulminantă, potrivit declarațiilor sale electorale, a dat repede uitării municipiul reședință de județ și va primi o funcție publică la Consiliul Județean Ialomița.

La doar câteva zile după ce a depus jurământul în calitate de consilier municipal la Slobozia, Alexandru Potor a fost anunțat de Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița, ca fiind viitorul administrator public.

Funcție vacantă după ce Victor Moraru a pierdut șefia instituției publice și a luat-o cu el la plecare și pe Larisa Mihai, cea pentru care inventase funcția de administrator public al județului Ialomița.

Larisa Mihai fusese anterior administrator public al orașului Amara pe vremea când același Victor Moraru era primarul orașului-stațiune și inventase și acolo aceeași funcție cu dedicație pentru aceeași persoană.

Domnul Alexandru Potor este administrator public al județului, am avut o discuție cu dânsul, aveam nevoie de experiența lui Alexandru în Consiliul Județean. Vedeți dumneavoastră, Consiliul Județean a fost condus de un „campion al fondurilor” și aveam nevoie să continui cu un campion al fondurilor. Cu siguranță vor fi sensuri diferite.”, a spus Marian Pavel vineri la prezentarea candidaților PSD pentru Parlament.

Președintele Consiliului Județean a anunțat că săptămâna viitoare va prezenta, într-o conferință de presă organizată pe probleme administrative, date concrete despre ce s-a întâmplat cu adevărat cu fondurile publice gestionate de ex-președintele Victor Moraru, acum candidat al Pro România pe lista de Ialomița pentru Senat.

Întrebat dacă s-a luat în discuție în interiorul PSD Ialomița o eventuală candidatură a lui Alexandru Potor la Camera Deputaților pe un loc eligibil, Marian Pavel a explicat cum și-au desemnat social-democrații oamenii de pe listele electorale pentru Parlament.

Domnul Potor a optat să rămână în județul Ialomița și să lucreze alături de echipa de la Consiliul Județean ca administrator public. Listele, atât cea pentru Camera Deputaților cât și cea pentru Senat, au fost aprobate de către Comitetul Executiv Județean.”, a spus președintele PSD Ialomița, proaspăt uns președinte al Consiliului Județean Ialomița.

Alexandru Potor a fost candidatul PSD la alegerile locale din septembrie, atunci când a pierdut în fața lui Dragoș Soare, candidatul PNL, fotoliul de primar al municipiului Slobozia.

Related posts