Favorite Politică 

Tinel Gheorghe: Ce n-a reușit PSD, a reușit Ludovic Orban! Nu plec din PNL!

Tinel Gheorghe și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației județene PNL la cererea expresă a lui Ludovic Orban.

Deputatul PNL Tinel Gheorghe nu mai este de astăzi președintele organizației județene a Partidului Național Liberal. Într-o ședință a Biroului Permanent desfășurată în capitală, premierul Ludovic Orban, președinte PNL, a cerut capetele mai multor lideri județeni.

Printre cei cărora le-a solicitat demisia se numără și Tinel Gheorghe, președintele PNL Ialomița. Acestuia i s-a reproșat că a scos un scor de doar 27% la nivel județean și că nu a câștigat președinția Consiliului Județean Ialomița.

Mi s-a cerut să îmi dau demisia, mi-am dat-o!”

Mi s-a cerut demisia din fruntea organizației pentru că PNL a luat 27% la alegerile locale în Ialomița și mi-am dat-o. Nu cred că este corect, în condițiile în care nu s-a făcut o analiză, dar a fost decizia președintelui partidului și mă supun.”, a explicat pentru infoialomita.ro deputatul Tinel Gheorghe.

Parlamentarul liberal a adăugat că nu va pleca din partid ci va rămâne în continuare în PNL chiar și în condițiile în care organizația județeană consideră că nu mai trebuie să fie pus pe lista partidului pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Rămân în PNL, chiar dacă unii nu-și doresc asta. Nu părăsesc corabia, nu am motive să o fac. Eu mi-am făcut treaba și am făcut tot ce a depins de mine pentru a câștiga cât mai mult în județ. Dacă s-a considerat că este un rezultat prost, eu îmi asum rezultatele. Cred însă că este o decizie pripită ce nu s-a luat ca urmare a unei analize serioase a realității din județul Ialomița.”, a adăugat Tinel Gheorghe.

Ca să pierzi ceva trebuie să fi avut. Nu am avut Consiliul Județean, nu am avut Primăria Slobozia. Cu mine președinte al organizației județene, PNL a câștigat unul dintre cele două obiective, a câștigat funcția de primar la Slobozia pe care o avea PSD de 30 ani. Ne-au lipsit mai puțin de 4 procente să câștigăm și funcția de președinte de Consiliu Județean.”(TINEL GHEORGHE, ex-președinte PNL Ialomița.

Au fost județe în țară care au pierdut Consiliul Județean, au pierdut primăria reședință de județ iar președinților de organizații nu li s-a cerut demisia. La Ialomița, în schimb, n-a contat că la Consiliul Județean nu am pierdut, avem tot atâția consilieri județeni ca acum 4 ani, nu a contat că am câștigat Primăria Slobozia., spune cu amărăciune Tinel Gheorghe.

Fostul președinte PNL Ialomița regretă că plecarea sa din fruntea organizației nu s-a produs ca urmare a eforturilor pe care PSD le face din momentul în care a preluat conducerea frâielor liberale în județ ci printr-o decizie internă pe care o consideră pripită.

Repet, eu am câștigat, nu am pierdut! Ca să pierd ceva trebuia să fi avut! Din păcate, ce n-a reușit PSD să facă de când am preluat PNL Ialomița a reușit să facă președintele Ludovic Orban.”, a conchis Tinel Gheorghe.

Related posts