Favorite 

Unirea Slobozia deschide scorul în deplasare și pierde la două goluri

Unirea Slobozia a pierdut din nou în deplasare cu 3 – 1 un meci în care a condus dar a primit ulterior trei goluri și coboară pe locul 9.

Unirea Slobozia nu reușește să țină de avantaj și încheie a treia partidă din deplasare cu o evoluție identică a scorului, gol marcat și înfrângere cu 3 – 1. Se întâmplase la Chiajna, apoi la Cluj iar acum la Târgu Jiu.

Start perfect de joc, gol primit în cel mai prost moment

Trupa lui Enache Costea a început tare meciul din deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, așa cum s-a întâmplat în toate confruntările de pe teren străin din acest sezon.

Scăpată cu bine de șutul-centrare din minutul 4 expediat de Ciociu care a dus mingea pe transversală, Unirea a prins un atac inspirat în minutul 9, Cristian Ene a centrat de pe partea dreaptă iar Adrian Moldovan a punctat simplu cu latul din 10 metri.

Gazdele au realizat repede că nu este de glumă cu nou promovata care are două victorii în deplasare și mai întâi Dragu îl întinde serios pe Poiană cu un șut la firul ierbii, pentru ca apoi Șerbănescu să șuteze de la 9 metri iar portarul să scoată cu piciorul.

Tot Șerbănescu șutează în ultimul minut al reprizei iar Poiană respinge în corner. Centrează imediat Prejmerean, portarul Unirii este depășit de balon, Copaci trimite cu capul spre Andrei Ludușan iar la odihnă se intră la egalitate, scor 1 – 1.

Unirea Slobozia este destabilizată complet imediat după pauză

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a revenit mult mai concentrată de la cabine și după mai puțin de un sfert de oră a produs faza care a înclinat decisiv balanța.

Bogdan Danciu îl ține în careu pe Copaci, centralul acordă lovitură de la 11 metri iar fotbalistul Unirii este eliminat de pe teren. Execută sigur Darius Buia iar gazdele trec la conducere și pe tabela de marcaj.

Enache Costea încearcă o resuscitare din mers dar intrarea lui Adrian Răduca nu aduce acel răspuns ofensiv obligatoriu. În minutul 72 zarurile sunt complet aruncate, Andrei Dragu trage plasat de la 15 metri și îl învinge pe Cristi Poiană.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu gestionează corect finalul de meci și se impune cu 3 – 1 după un meci în care Unirea Slobozia a dat senzația o repriză că-l poate termina cu un scor pozitiv.

Unirea Slobozia rămâne cu 14 puncte și coboară în clasamentul Ligii secunde până pe locul 9 înaintea meciului de pe teren propriu cu formația CSM Slatina, locul 19 cu doar 7 puncte din nouă meciuri. (FOTO: radioaccent.ro)

VIITORUL PANDURII TG. JIU: Rusu – Copaci, Oros, Lixandru, Prejmerean, Chireanu, Cioiu, Șerbănescu, Buia, Dragu, Ludușan. Au mai jucat: Paraschiv, Costea, Enache, Băican, Bădăuță. Antrenor: Flavius Stoican.

UNIREA SLOBOZIA: Poiană – Ghiță, Lazăr, Ibrian, Dinu, Danciu, Chebac, Negoiu, Adăscăliței, Moldovan, Ene. Au mai jucat: Răduca, Unguru, Dumbrăvean, Mihalache, Gherasim. Antrenor: Enache Costea.

Related posts